Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2011. Augusztus 13. 08:40, szombat | Helyi
Forrás: Revita TV

Csipetnyi India

Csipetnyi India

Az idei győri augusztus 20-i ünnepségsorozat Indiába is elrepíti a kíváncsiskodókat, mert a keleti ország lesz a díszvendége városunknak.

Ez az önkormányzat pénteki, programismertető sajtótájékoztatóján hangzott el, ahol India magyarországi kultúrattaséja beszélt a részletekről.

Az idei, államalapításunkra emlékező programsorozat augusztus 19-én, pénteken este hét órakor kezdődik, a Szent István-napi koszorúzási ünnepséggel. Ahogy az eddigi években, úgy idén sem maradhatnak el a színes kulturális programok, ezekről a város kulturális főosztályvezetője beszélt a sajtótájékoztatón.

Csakúgy, ahogy az augusztus 21-i programok, amikor India mutatkozik be a győrieknek. A sajtótájékoztatón éppen ezért ott volt az ország magyarországi kultúrattaséja, aki érdekes hasonlattal jellemezte a kultúrák találkozását.

Éppen ezért fog India kultúrája megelevenedni a Széchenyi téren. A programokkal a kilátogatók minden érzékszervére szeretnének hatni. Lesz színpompás tánc előadás, zene, jóga, masszázs és természetesen keleti ételek. A fő műsorszámot az indiai popkultúra egyik legnagyobb csillaga Shipra Goyal biztosítja koncertjével este 20 órától.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 20. 06:49, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 21-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

2019. Január 20. 06:41, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 3. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Január 19. 09:05, szombat | Helyi

Új gépek szolgálatban

Két új, Wisconsin típusú kisgéppel gyarapodott a Győr-Szol Zrt. járműflottája, amelyeket a januári havazásban már élesben is kipróbált a szolgáltató.

2019. Január 16. 12:05, szerda | Helyi

Nem csak a fejre kerülhet korona

Fogaink az idő múlásával tönkre mehetnek. Ehhez hozzájárulhatnak genetikai adottságok is, illetve az, ha az ember nem megfelelően, vagy nem rendszeresen ápolja a fogsorát.