Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2010. Október 29. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Egymillió forint az Audi ETO felhívására a vörösiszap-károsultaknak

Egymillió forint az Audi ETO felhívására a vörösiszap-károsultaknak

A Vác és a Podravka elleni hazai meccseken várta a Győri Audi ETO KC a szurkolók adományait. A csapat által felajánlott félmillió forint mellett, szurkolóink is komoly összeggel járultak hozzá a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megseg

A játékosok kötelességüknek érezték a vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítését. A csapat tagjai, beleértve az edzőket és a gyúrót is öszzesen 500.000 forintot ajánlott fel a rászorulók számára. A Vác elleni hazai bajnoki meccsen, valamint a Podravka elleni Bajnokok Ligája találkozón is vártuk szurkolóink felajánlásait. A klub elnöksége hétfői ülésén úgy határozott, hogy az így összegyűlt komoly összeghez szintén hozzájárul, így kereken 1.000.000 Forintot juttat el csapatunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, hogy segítsék a katasztrófában mindenüket elvesztő honitársainkat. A klubvezetés és a csapat ezúton köszöni meg minden szurkolónk, támogatónk felajánlását, amit a Magvassy Mihály Sportcsarnokban elhelyezett gyűjtőládába adakoztak

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 11:38, csütörtök | Helyi

Milyen eseményekre bérelhetünk limuzint?

A rövid válasz annyi, hogy bármilyenre. Hiszen rengeteg lehetőség van, amihez igazán dukál egy kis limuzinozás. Röviden összefoglaljuk, hogy melyek ezek.

2019. Március 21. 11:34, csütörtök | Helyi

Száraz bőrre jó megoldás a L’amia Natura testápolója

A száraz bőrt nagyon sok ember megszenvedi napjainkban

2019. Március 18. 19:37, hétfő | Helyi

Megnyílt Malasits Zsolt tárlata

Hétfőn délután megnyílt Malasits Zsolt győri festőmész "Mágia" című kiállítása, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Könyvtárában.

2019. Március 18. 15:42, hétfő | Helyi

Őrjöngött, tört-zúzott egy férfi egy győri munkásszállón

A Győri Járási Ügyészség rongálás vétségével és garázdaság vétségével vádol egy 26 éves férfit, aki 2018 decemberében tört-zúzott egy győri munkásszállón.