Városlista
2017. február 24, péntek - Mátyás

Hírek

2012. Július 16. 18:27, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Élvezze a só gyógyító hatását!

Élvezze a só gyógyító hatását!

A szmog és a légszennyeződések rontanak az allergiások, különösen az asztmások állapotán, de egy egészséges ember légzőszerveire is káros hatással vannak. A Melius só-barlangban fellélegezhet!

Az élet sója

A lengyel só iparosok már kétszáz évvel ezelőtt észrevették, hogy a sóbányákban dolgozók közül senki sem szenved olyan tüdőbántalmaktól, mint például tüdőgyulladás vagy asztma. Ekkor hozták létre az első földalatti kezelőcentrumot a Lengyelországi Wieliczkában, a fenti betegségek - különösen az asztma kezelésére, sőt egyes feljegyzések szerint, már középkori szerzetesek is alkalmazták a só-terápiát.


A terápia fizikai és mikrobiológiai vizsgálat jótékony hatását bizonyító eredményei ma már bizonyítottak. A tapasztalatok igazolták, hogy a só-terápia megelőzésként vagy a tünetek csökkentésében önálló terápiaként is megállja a helyét. A megfigyelések eredményeként ma már az is kijelenthető, hogy a só-terápia, mint kiegészítő eljárás a légzés-rehabilitáció fontos komponense. A só-klímaterápia jótékony hatására, kóros légzésfunkciós paraméterek esetében a javulás objektíve is mérhető 12 - 18 nap elteltével.

A légzőszervi betegek kezelésében a klímaterápia az egyénre szabott légzésrehabilitáció szerves része. A gyógyászati célú természetes klímára épülő úgynevezett "klímaszanatóriumokban" évről-évre növekvő számú beteget kell ellátni. A kezelést ezért egyre hosszabb várakozás előzi meg.

Só szoba

Egy kezelés általában kb. 40-45 percig tart, de a betegségtől függően be lehet állítani az aeroszol szintjét és a kezelés időtartamát. Szűrt fény (színterápia) és megnyugtató zene járul hozzá a páciens ellazulásához. A gyerekek só-homokozóban játszhatnak.


Kiknek ajánljuk?

Légúti és bőrproblémákkal szenvedők, különös tekintettel a szénanáthásokra, asztmásokra, allergiásokra, dohányosokra, pikkelysömörrel, ekcémával küzdőkre. Idegrendszeri problémák esetén, ha erős stressz hatásának van kitéve és már jelentkeztek a vérnyomás ingadozás tünetei, alvászavara van, depresszív tüneteket észlel magán. A só-terápia jótékony hatással bír az immunrendszer erősítésében, a szellemi, lelki feltöltődésben.

Kérjen időpontot most!

Az első alkalom ingyenes!

9023 Győr, Csaba utca 19.

Címkék: melius sóbarlang

Ezek érdekelhetnek még

2017. Február 15. 09:35, szerda | PR

Győri kiadó és eladó lakások, amin nem kell sokat gondolkoznia

A nyugati országrészben munkavállalás, oktatás kapcsán is nagy népszerűségnek örvend Győr. Nem véletlen, hogy hazaiak és gyakran befektetési céllal külföldiek is sokszor érdeklődnek

2017. Február 07. 10:25, kedd | PR

ÚJRA DIVAT KÖNYVTÁRBA JÁRNI?

2016-ban 41 ezer új olvasóval bővült a bécsi könyvtárak, a Büchereien Wien tagjainak a száma. Főleg a fiataloknak jött meg a kedve az olvasáshoz, de bejött az e-könyvtár is.

2017. Február 03. 09:42, péntek | PR

Bécsben már több az éves bérlet, mint az autó

Több rekordot is tartogatott 2016 az osztrák főváros tömegközlekedése számára:

2017. Január 25. 10:23, szerda | PR

Egyszerűbb nem is lehetne a lakásbiztosítás kalkulátor használata

Saját ingatlannal rendelkezik és szeretné azt mindig biztonságban tudni? Napjainkban sajnos számos olyan helyzet adódhat, amelyek az ingatlan állapotát vagy az élet munkájával összegyűjtött ingóságokat veszélyeztetik.