Városlista
2018. december 11, kedd - Árpád

Hírek

2015. Január 15. 16:15, csütörtök | Helyi
Forrás: logisztikama.hu

Magyar kkv-projektnek tapsol a világ

Magyar kkv-projektnek tapsol a világ

Közép-Kelet-Európában is hódít a jutalékmentes üzleti modell: a BNI (Business Network International) budapesti régiója a szervezet öt legsikeresebb régiója közé került. Világszerte 62 országban több mint 170 000 aktív taggal működik.

A tudatos üzleti kapcsolatépítés elkötelezett híve az „Aki ad, az nyer” (Givers Gain®) filozófiát szem előtt tartva a bizalmon alapuló, kölcsönös ajánlásokra épít üzleti csoportjaiban – szögezi le a portálunkhoz eljuttatott közlemény.

Az 1985-ben alapított szervezet Magyarországon 2008 óta van jelen; 2014-ben 8 új üzleti csoport alakult az országban, ezzel Budapest mellett már további 17 vidéki városban képviselteti magát a BNI. Ezt az egyedi üzleti modellt idehaza már több mint 730 vállalkozás alkalmazza, 37%-kal több mint egy évvel korábban.

A BNI legfrissebb adatai szerint 2014-ben ezeknek a vállalkozásoknak a 95,8%-a teremtett új munkahelyeket, illetve tartotta meg az addigiakat, ezzel is stabil és megbízható munkáltatóként kitűnve a gazdasági életből. Sikerük töretlennek mondható: a BNI-tagok közel fele 5% feletti árbevétel-növekedést könyvelhetett el az előző évhez képest, az ajánlásoknak köszönhetően pedig 14,1 milliárd forint többletbevételt generáltak egymásnak, jutalékmentesen.

A legfrissebb adatok alapján a szervezet munkáját kísérő mérőszámok tekintetében a budapesti régió a BNI öt legsikeresebb régiója közé került. Egyebek mellett ezt is díjazták a kaliforniai Garden Grove-ban megrendezett BNI nemzetközi konferencián, ahol a szervezet magyarországi igazgatója, Avidor András volt az egyik előadó.

Címkék: BNI

Ezek érdekelhetnek még

2018. December 11. 06:00, kedd | Helyi

Életműdíjat kapott a Győri Nemzeti Színház műszaki vezetője

Hétfőn este adták át a színházi háttér- és kiszolgálószakmák művelőit elismerő Magyar Teátrum Díjakat Budapesten, a Nemzeti Színházban.

2018. December 10. 16:01, hétfő | Helyi

Rátámadt a nagymama egy miskolci ápolónőre

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 66 éves miskolci nővel és 14 éves unokájával szemben.

2018. December 10. 14:12, hétfő | Helyi

Fúvósok forogtak a város felett

A Győri Filharmonikus Zenekar adventi koncerttel "kerekezett" egyet szombaton.

2018. December 10. 13:17, hétfő | Helyi

Bandaháború Győrben

Vasárnap, hat huszonéves fiatal verekedett össze Győr belvárosában.