Városlista
ma: 23 °C holnap: 29 °C
2016. október 22, szombat - Előd

Hírek

2012. Szeptember 22. 22:40, szombat | Helyi
Forrás: Horváth Lilla

Nagy sikere van a bringafesztiválnak

Nagy sikere van a bringafesztiválnak

Nagy sikere van az első győri bringafesztiválnak, rengetegen látogattak el a megyeháza térre illetve a Mobilis épületébe és parkolójába.

Színes programok kísérik a BAM kampányát a bringafesztiválon: különleges biciklis versenyeken vehettek részt a kétkerekűek szerelmesei, úgy mint a goldsprint és a bringapolo. A Bringapolo különösen nagy érdeklődésnek örvendett sokan próbálták ki a lovas polo-hoz hasonló sportot biciklin ülve.

A megyeháza téren tegnap délután gyülekeztek a bringások, hogy egy felvonulással hívják fel a figyelmet erre a környezetkímélő közlekedési módszerre. Kicsik és nagyok egyaránt tekertek egy egészségesebb környezetért, és szebb jövőért; a délutáni aranyszínű napsugarak pedig tovább fokozták az esemény nem mindennapi hangulatát. Igazán megtapasztalhatták a bringások azt az életérzést, „küldetést” amelyet a BAM kampányában is megfogalmazott:

Ne hagyd, hogy a forgalom irányítsa a reggeled, ha kerékpárral közlekedsz, több időd marad magadra, reggelizni, a gyerekeket útjára bocsájtani, akár kicsit nézelődni az úton.”

A kampány legfőbb célja egy átfogó szemléletformálás, hogy egyre többen pattanjunk a kétkerekűre reggelenként, kikerülve az idegeskedést, forgalmi dugókat, a parkolóhely problémát; és egy stresszes reggel helyett frissen és életvidáman kezdjünk minden napot!

Fotó: Nagy Péter

Címkék: bicikli, bringafeszt

Kapcsolódó galéria

Véleményed van? Szólj hozzá!

Ezek érdekelhetnek még

2016. Október 21. 11:53, péntek | Helyi

Álomcsapat, álomedző, álomcsarnok

A női Bajnokok Ligája a 2016–2017-es idényben is összeállította az álomcsapatot a résztvevő együttesek edzői szavazatai alapján, valamint a legjobb szakembert és leghangulatosabb arénát is megnevezték.

2016. Október 21. 11:31, péntek | Helyi

Jön a második BL állomás

Október 22-én Oroszországban, Rosztovban lép pályára a Győri Audi ETO KC csapata a Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában.

2016. Október 21. 11:09, péntek | Helyi

Tájékoztató - GYŐR-SZOL Zrt.

A GYŐR-SZOL Zrt. tájékoztatja a lakosságot az október 23-i nyitva tartásokról, szolgáltatásokról.

2016. Október 21. 10:33, péntek | Helyi

Megemlékezést tartanak a Nádorvárosi Köztemetőben

A megemlékezést a Győri Művészeti és Fesztiválközpont szervezi.