Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2010. December 23. 14:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Földesi-Szabó László ellen, aki szerdán eltűnt a Fővárosi Bíróságról. A rendőrség ellenőrizte a férfi ismert tartózkodási helyeit, de egyelőre nem találták meg, ezután adták ki a nemzetközi e

Mint ismert, Földesi-Szabó Lászlót hét év börtönre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság, szerdán. Földesi-Szabó az ítélethirdetés végén eltűnt a tárgyalóteremből, az őrszolgálattól származó információ szerint el is hagyta a bíróság épületét. Ezt követően Kenéz Andrea bírónő elrendelte Földesi-Szabó László előzetes letartóztatását. Két vádlott öt, illetve három év börtönt kapott, négy vádlottat felmentettek, az ítélet nem jogerős. Miután Földesi-Szabó eltűnt, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) esti tájékoztatása szerint az Akció osztály munkatársai az előzetes elrendelése után felkeresték a férfi ismert lakcímeit, de nem találták meg őt. Mindezek után a Fővárosi Bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Földesi-Szabó László ellen, így a rendőrség elrendelte a körözését. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 11:05, péntek | Kék hírek

Egyszerre több helyszínen csaptak le a drogdílerekre a rendőrök

Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál – közölte a rendőrség pénteken honlapján.

2019. Február 21. 07:35, csütörtök | Kék hírek

Maszkban raboltak ki egy régiségkereskedőt

Elfogták a zuglói nyomozók azt a két férfit és társukat, akik hagyatéki eladás ürügyén találkoztak a kereskedővel, majd kirabolták.

2019. Február 21. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy autós Zsámboknál

Halálos baleset történt szerda délután Pest megyében Zsámboknál a 3107-es úton - olvasható a police.hu honlapon.

2019. Február 20. 18:26, szerda | Kék hírek

A tárgyalóteremben vettek őrizetbe egy makói díler házaspárt

A Szegedi Törvényszék az eljárás befolyásolásának veszélye miatt szerdán elrendelte annak a makói házaspárnak a letartoztatását, akik a vádirat szerint éveken keresztül árultak herbált otthonukban.