Városlista
2019. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2010. December 23. 14:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Földesi-Szabó László ellen, aki szerdán eltűnt a Fővárosi Bíróságról. A rendőrség ellenőrizte a férfi ismert tartózkodási helyeit, de egyelőre nem találták meg, ezután adták ki a nemzetközi e

Mint ismert, Földesi-Szabó Lászlót hét év börtönre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság, szerdán. Földesi-Szabó az ítélethirdetés végén eltűnt a tárgyalóteremből, az őrszolgálattól származó információ szerint el is hagyta a bíróság épületét. Ezt követően Kenéz Andrea bírónő elrendelte Földesi-Szabó László előzetes letartóztatását. Két vádlott öt, illetve három év börtönt kapott, négy vádlottat felmentettek, az ítélet nem jogerős. Miután Földesi-Szabó eltűnt, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) esti tájékoztatása szerint az Akció osztály munkatársai az előzetes elrendelése után felkeresték a férfi ismert lakcímeit, de nem találták meg őt. Mindezek után a Fővárosi Bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Földesi-Szabó László ellen, így a rendőrség elrendelte a körözését. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 26. 07:29, vasárnap | Kék hírek

Eloltották a jászladányi gumi- és műanyaggyártó üzemben keletkezett tüzet

Eloltották szombat estére a jászladányi gumi- és műanyaggyártó üzemcsarnokban még délután keletkezett tüzet - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

2019. Május 26. 07:09, vasárnap | Kék hírek

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

2019. Május 25. 10:03, szombat | Kék hírek

Egy 17 éves fiú árulta a drogot - VIDEÓ

Hat gyanúsítottal szemben folytatják a nyomozást a hajdú-bihari rendőrök. Egy 17 éves fiú is árulta a kábítószert.

2019. Május 24. 13:04, péntek | Kék hírek

Egy 14 éves lány rabolt ki egy 16 évest a fővárosban

Egy órán belül elfogták a nyomozók a feltételezett elkövetőt, aki a gyanú szerint elvette egy másik lány telefonját és pénzét csütörtökön a fővárosban – számolt be az esetről a rendőrség honlapján.