Városlista
2019. március 21, csütörtök - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2010. December 23. 14:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancs Földesi-Szabó ellen

Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Földesi-Szabó László ellen, aki szerdán eltűnt a Fővárosi Bíróságról. A rendőrség ellenőrizte a férfi ismert tartózkodási helyeit, de egyelőre nem találták meg, ezután adták ki a nemzetközi e

Mint ismert, Földesi-Szabó Lászlót hét év börtönre ítélte első fokon a Fővárosi Bíróság, szerdán. Földesi-Szabó az ítélethirdetés végén eltűnt a tárgyalóteremből, az őrszolgálattól származó információ szerint el is hagyta a bíróság épületét. Ezt követően Kenéz Andrea bírónő elrendelte Földesi-Szabó László előzetes letartóztatását. Két vádlott öt, illetve három év börtönt kapott, négy vádlottat felmentettek, az ítélet nem jogerős. Miután Földesi-Szabó eltűnt, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) esti tájékoztatása szerint az Akció osztály munkatársai az előzetes elrendelése után felkeresték a férfi ismert lakcímeit, de nem találták meg őt. Mindezek után a Fővárosi Bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki Földesi-Szabó László ellen, így a rendőrség elrendelte a körözését. (da)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 21. 07:32, csütörtök | Kék hírek

Iskolatársnője és barátja vert meg és rabolt ki egy fiatalt Békésen

Elfogták a rendőrök szerdán Békésen azt a két fiatalt, akik megvertek, kiraboltak és megfenyegettek egy 21 éves nőt.

2019. Március 20. 14:10, szerda | Kék hírek

Egy nőt és egy férfit is megkéselt egy támadó Sopronban, majd Ausztriába menekült

Rövid időn belül elfogták az osztrák rendőrök azt az Ausztriába menekülő támadót, aki kedden este megkéselte volt feleségét Sopronban.

2019. Március 19. 08:52, kedd | Kék hírek

Autóbaleset miatt bukott le a tolvaj

A veszprémi rendőrök megállapították, hogy a sofőrt körözik és aznap lopott is.

2019. Március 17. 14:54, vasárnap | Kék hírek

Kétmilliót csalt ki két fiatal csaló

A Budapesti Rendőr-főkapitányság „unokázós” csalók elfogására létrehozott nyomozócsoportja fogta el azt a két férfit, akik 2 millió forintot csaltak ki egy idős asszonytól.