Városlista
2018. január 16, kedd - Gusztáv

Hírek

2014. December 08. 09:36, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Pásztor Anna a dögös kaméleon

Pásztor Anna a dögös kaméleon

Pásztor Anna nem csupán a Rising Star egyetlen női zsűrije, hanem családanya és az Anna and the Barbies zenekar énekese. Igazi kaméleon, aki a legvadabb szerelésekben lép színpadra és vérnek álcázott piros festéket, gond nélkül önt a közönségére. Legtöbb fellépő ruhája, már inkább jelmeznek mondható, amelyek többsége sajáttervezésű.

A TV2 képernyőjén egy jóval visszafogottabb énjét ismerhetjük meg, de stylistjai szemmel tartják Anna karakterét és minden vasárnap elképesztő kiegészítőket kap.

  • Karierr kezdete

Miután megszerezte érettségi bizonyítványát, felszállt az első buszra, és meg sem állt Londonig. Munkavállalási engedély hiányában csak egy hotelben alkalmazták, amelyet az Üdvhadsereg működtetett, kapott szállást és ételt a munka fejében. Aztán megfertőzte a nagy szerelem, a tánc. Anglia egyik legszínvonalasabb klubjában lépett fel. Itt ismerkedett meg egy Angliában született, jamaicai származású énekes-koreográfus sráccal. Vele és néhány fantasztikus táncossal végigturnézták Európát, utána pedig egészen New Yorkig jutott. Miután hazajött, együtt kezdett dolgozni az öccsével és néhány kiváló dalszerzővel, akikkel megalapították az Anna and the Barbies nevű zenekart.

2014 őszétől a TV2 Sztárban sztár című műsorának szereplője volt és a középmezőnyben végzett. Alig, hogy véget ért a show, máris elkezdődött a TV2 új tehetségkutató műsora a Rising Star, melyben Anna kapta az egyik zsűriszéket Eközben zenekara is jubileumhoz érkezett. A 10 éves évfordulót egy lemezbemutató koncerttel ünnepeltek meg, hiszen ősszel jelent meg szabadesés című új albumuk.

Forrás:http://starity.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 16. 07:45, kedd | Bulvár

Freddie lép színpadra Emeli Sandé koncertje előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.

2018. Január 16. 05:01, kedd | Bulvár

Herceg akar lenni a holland király unokatestvérének törvénytelen fia

Újabb taggal bővülhet a holland király család, ugyanis Vilmos Sándor király unokatestvére, Carlos de Bourbon-Parme herceg házasságon kívül született 21 éves fia, Hugo Klynstra fel akarja venni apja nevét és rangját.

2018. Január 15. 14:00, hétfő | Bulvár

Risztov Éva hajáért odavannak a rajongók

Nem mostanában láttuk ilyen frizurával Risztov Évát. Az olimpiai bajnok úszónő egy 14 éves fotót osztott meg, amin még hosszú, szőke haja volt.

2018. Január 15. 12:00, hétfő | Bulvár

MacGyver is megirigyelte volna, ahogy a kiskunmajsai rendőrök segítettek

Egy mágnes segítségével emelték ki a csatornába esett kulcscsomót a kiskunmajsai járőrök a minap.