Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Szeptember 11. 10:40, kedd | Bulvár

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Pintér Tibor kisfia lett az ország legszebbje

Már fél év telt el az óta, hogy Szick Petra szépségkirálynő “szárnyai alá vette” Pintér Tibor és Nyíri Bea kisfiát.

Máté azóta sikert sikerre halmoz. Beszámoltunk már arról,hogy részt vett jótékonysági divatbemutatón,vagy éppen arról,hogy mozgássérültek mellett vonult fel mint modell kísérő.

Mindez semmi ahhoz kèpes, amit kis hazánkért hamarosan tenni fog. Múlt vasárnap rendezték meg az Orszàgos Gyermek Szépségversenyt, ahol a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának kisfia is indult. Mátét választotta a zsűri 10-13 év kategóriában a legszebbnek, így fiúk közűl az “ő fejére került a korona”.

Ezáltal jövőre ő utazhat majd Bulgáriába és képviselheti Magyarországot gyermek kategóriában. Az eseményen nem csak Mátè édesenyja Bea, de Szick Petra -Máté menedzsere- és legjobb barátja is jelen volt, sőt mi több, az első sorból szorítottak az ifjú Pintérnek.

“Nagyon büszkék vagyunk Beával Mátéra. Nagyon sokat dolgoztunk azért,hogy első helyezést érjen el. Itt most tényleg a szépség,és a belső számított. Tibi a versenyen nem volt jelen, a gyermekek teljes neve sem hangzott el,csak kódszám alapján hívtàk őket,így teljes mértékben korrekt volt a zsűri döntése. Örültem,hogy Bebus el tudott jönni megnézni Mátét, nem csak azért,mert nagyon jóban vagyunk,de azért is,mert fontosnak tartom,hogy egy ilyen jelentős pillanatot a gyermekünkkel közösen éljünk át.”-mesélte Petra portálunknak,majd hozzà tette: “Màténak már most komoly tervei vannak. Óriási,és tiszta szíve van. Kevés gyerek van a mai világban, aki a jó cselekedeteivel,illetve a jótékonysággal szeretne bekerülni a köztudatba és nem pedig azzal,hogy valamelyik szülője híres,és Máté pont ilyen. Nagyon becsülöm ezért. Nem csak én tanítom őt, de ő is sokat tanít engem. Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy egy ilyen jó lelkű kisgyerek lehet a mentoráltam.”

Szick Petra ruháját Pastor Anni biztosította.

Szeretettel gratulálunk Máténak és meentorának!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.