Városlista
2019. január 17, csütörtök - Antal

Hírek

2018. November 08. 08:55, csütörtök | Helyi

Pingiczer Csabára emlékeznek

Pingiczer Csabára emlékeznek

A három évvel ezelőtt, fiatalon elhunyt győri színészre emlékeznek a mosonmagyaróvári Színészbüfében, 2018. november 26-án hétfőn,
18 órától.

Az Óvárosi Kávéházba várnak mindenkit, aki szerette Csabát, akinek legemlékezetesebb szerepeinek egyike, Egressy Zoltán: Portugál tragikomédiájában Sátán alakítása. Pingiczer Csaba idén lenne 36 éves.

"Lépcsőről lépcsőre lépett fel a színpadra. Még ötéves sem volt, amikor szülei elkezdtek a győri teátrum színfalai mögött dolgozni. Így iskola után nem hazament, inkább a színházban élt a társulattal, és megnézett minden darabot. Tordy Géza jegyezte meg édesanyjának, hogy ez a gyerek annyit van a színházban, hogy mire felnő, vagy megutálja, vagy élni sem tud majd nélküle. " - részlet a Győr+ portré Pingiczer Csabával című korábbi cikkből.

Az emlékezés filmvtítéssel könyvbemutatóval egybekötött este lesz, a fiatal művész emlékkönyvét meg is lehet vásárolni a helyszínen. A meghívott vendégek között édesanyja is jelen lesz az eseményen.

A belépés díjtalan, előzetes asztalfoglalás szükséges a fenti elérhetőségeken.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Főkép: H. Baranyai Edina - Kisalföld; Színészbüfé

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 12:05, szerda | Helyi

Nem csak a fejre kerülhet korona

Fogaink az idő múlásával tönkre mehetnek. Ehhez hozzájárulhatnak genetikai adottságok is, illetve az, ha az ember nem megfelelően, vagy nem rendszeresen ápolja a fogsorát.

2019. Január 13. 09:17, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 14-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

2019. Január 13. 09:16, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. Január 12. 08:09, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat és vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban: