Városlista
2018. június 19, kedd - Gyárfás

Hírek

2018. Március 13. 07:00, kedd | Helyi

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tartott fórumot Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, hétfőn délután.

A fórumon Pintér- Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Az előadáson szó esett a 2018. évi elfogadott költségvetésről, a fejlesztések irányvonalairól, a további évek terveiről, azokról a lehetőségekről , amelyek a város, a város környezete és az egész régió számára lehetőséget teremtenek arra, hogy a gazdasági élet szereplői még sikeresebbek, még aktívabbak lehessenek. Győr jelene, Győr jövője, a vállalkozások lehetősége…

A tájékoztatón részt vett Dr. Domanyik Eszter Győr Megyei Jogú Város, Városmerketing és Programszervezési Főosztály Főosztályvezetője is. Jelen voltak a kistérség polgármesterei és a KKV szektor jeles képviselői.

A vállalkozások képviselői, az előadást követően egy baráti hangvételű beszélgetésen tettek fel kérdéseket a város vezetőjéhez, megosztották észrevételeiket egymással és a polgármesterünkkel.

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus


Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 19. 12:50, kedd | Helyi

Járai Máté véradó nagykövet lett

Járai Máté színművészt választották idén Győr-Moson-Sopron megye véradó nagykövetének.

2018. Június 19. 12:32, kedd | Helyi

Áramlás- Megnyílt a XIV. Magyar Táncfesztivál

Áramlott a tánc és a zene a művészek és közönség között hétfőn este a Győri Nemzeti Színházban, ahol a Győri Balett PianoPlays című győri bemutatójával kezdődött a XIV. Magyar Táncfesztivál.

2018. Június 17. 09:29, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp június 18-tól

Nézzük mit ígérnek a csillagok erre a hétre:

2018. Június 17. 09:00, vasárnap | Helyi

Marketingkommunikáció fogalma, célja és a 4P modell

A marketingkommunikációnak a grafikusok is nap- mint nap részesei.