Városlista
2018. március 22, csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Hírek

2018. Március 13. 07:00, kedd | Helyi

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tartott fórumot Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, hétfőn délután.

A fórumon Pintér- Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Az előadáson szó esett a 2018. évi elfogadott költségvetésről, a fejlesztések irányvonalairól, a további évek terveiről, azokról a lehetőségekről , amelyek a város, a város környezete és az egész régió számára lehetőséget teremtenek arra, hogy a gazdasági élet szereplői még sikeresebbek, még aktívabbak lehessenek. Győr jelene, Győr jövője, a vállalkozások lehetősége…

A tájékoztatón részt vett Dr. Domanyik Eszter Győr Megyei Jogú Város, Városmerketing és Programszervezési Főosztály Főosztályvezetője is. Jelen voltak a kistérség polgármesterei és a KKV szektor jeles képviselői.

A vállalkozások képviselői, az előadást követően egy baráti hangvételű beszélgetésen tettek fel kérdéseket a város vezetőjéhez, megosztották észrevételeiket egymással és a polgármesterünkkel.

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus


Ezek érdekelhetnek még

2018. Március 21. 17:40, szerda | Helyi

"Neked munka, nekem álom" - kampány fogyatékkal élőkkel

Rendőr, tűzoltó, mozdonyvezető, logisztikai ügyintéző, óvónő, dietetikus, kézilabdázó, labdarúgó és régész lehetett egy-egy napra tíz fogyatékossággal élő, illetve megváltozott munkaképességű fiatal.

2018. Március 21. 16:01, szerda | Helyi

Lengyel Alfréd Honismereti Verseny győri iskolákkal, tematikus séta a résztvevőknek

8. alkalommal rendezték meg kedden a Lengyel Alfréd Honismereti pályázatot, versenyt, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér és a Győri Szolgáltatási Centrum Krúdy Gyula Középiskolája közös szervezésében.

2018. Március 20. 19:23, kedd | Helyi

Szerdán lesz az új pannonhalmi főapát beiktatásának ünnepsége

Hortobágyi T. Cirill, Szent Márton Monostora nyolcvanhetedik apátjának benedikálására március 21-én, Szent Benedek ünnepén a 11 órakor kezdődő szentmise keretében kerül sor Pannonhalmán.

2018. Március 20. 16:35, kedd | Helyi

Gyakorlatot tartottak a Győr-Szol szakemberei

A társaság munkatársai a napokban felépítették, majd elbontották azt a mobilgátat, amelyet korábban a folyóparti fejlesztések során hoztak létre az esetleges árvízi védekezés érdekében a Dunakapu tér északnyugati lépcsőjénél.