Városlista
2018. december 16, vasárnap - Etelka

Hírek

2018. Március 13. 07:00, kedd | Helyi

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

Polgármesteri Fórum Borkai Zsolttal

A Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában tartott fórumot Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, hétfőn délután.

A fórumon Pintér- Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Az előadáson szó esett a 2018. évi elfogadott költségvetésről, a fejlesztések irányvonalairól, a további évek terveiről, azokról a lehetőségekről , amelyek a város, a város környezete és az egész régió számára lehetőséget teremtenek arra, hogy a gazdasági élet szereplői még sikeresebbek, még aktívabbak lehessenek. Győr jelene, Győr jövője, a vállalkozások lehetősége…

A tájékoztatón részt vett Dr. Domanyik Eszter Győr Megyei Jogú Város, Városmerketing és Programszervezési Főosztály Főosztályvezetője is. Jelen voltak a kistérség polgármesterei és a KKV szektor jeles képviselői.

A vállalkozások képviselői, az előadást követően egy baráti hangvételű beszélgetésen tettek fel kérdéseket a város vezetőjéhez, megosztották észrevételeiket egymással és a polgármesterünkkel.

Írta: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus


Ezek érdekelhetnek még

2018. December 16. 08:07, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 50. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2018. December 15. 08:06, szombat | Helyi

Füstérzékelőkkel a nagyobb biztonságért

A „Ne gyújtsa! Gyűjtse!” kampány részeként Győr-Moson-Sopron megyében negyven füstérzékelőt adott át az elmúlt hetekben a katasztrófavédelem a tűzkockázati szempontból leginkább veszélyeztetett állampolgárok részére.

2018. December 15. 08:05, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2018. December 14. 10:04, péntek | Helyi

Szombattól hódít az Aréna- Ősbemutató

Szombaton mutatja be a Győri Nemzeti Színház, Forgács Péter rendezésében az Aréna című musicalt, amely ősbemutató lesz. Fenyő Miklós és Egressy Zoltán darabja parádés szereposztással várja a színházkedvelőket.