Városlista
2019. január 20, vasárnap - Sebestyén

Hírek

2018. Március 22. 10:04, csütörtök | Sport

Rally: Jobb oldalról, baloldalra!

Rally: Jobb oldalról, baloldalra!

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Eger Rallye 2018.03.23-25.

Beszélgetés Kertész Krisztián Raliversenyzővel a Rebenland Rallye után, és az Eger Rallye előtt.

Március 23-25-én zajlik le az Eger Rally, ahol hű navigátorod Velezdi Eszter fogja diktálni neked az itinert.

Az Eger Rally előtt az ausztriai Rebenland Rally-n vettetek részt, ahol a Mitropa Rally Cup Kategória II. hely jutott nektek nagyon nehéz verseny körülmények között.

Mennyire is volt ez a két napos verseny felkészülni az Eger Rallyra? Miként is értékeled a Rebenland Rallyt?

- Egy nagyon jó, és nehéz versenyen vagyunk túl, ahol sikeresen célba értünk! Felkészülésnek nagyon jó volt, és Eszterrel való munkánkat is jobban összecsiszolta! Egy ilyen versenyen még nagyobb szükség van a navigátorra, mintha itthon vagyunk. Nem unatkozhatnak etapon sem, így a jobb oldalnak is nagy segítség a visszarázódásban! Sok tapasztalattal lettem gazdagabb, és rájöttem arra is, hogy a Hankook supersoft gumi, tökéletesen alkalmas a vizes, csúszós tapadású pályákra! Így azt gondolom, tesztelnünk már nem kell, fogunk tudni gyorsan menni egyből, az Eger rallyen!

Jó pár gyors fog rátok várni a Eger Rallyn a két nap alatt. Mely gyorsok és miért tetszenek nektek?

- Igen jó gyorsaságik ezek, viszont nagy átlagsebességűek! Más jellegűek, mint az osztrák versenyen voltak! Imádom Sirokot oda vissza. A Bátori elág kanyargós részét is. Na és nekem mindig megható, a rajt és a céldobogó a Dobó téren.

Ausztriában már bizonyítottatok, hogy nem csak profi navigátor vagy, hanem pilótának sem vagy rossz. Mit is vársz magatoktól az Eger rally-n?

- Először is köszönöm a kérdésedbe bujtatott elismerő szavakat, és nem titkolt célom a P13 kategóriában elől végezni, és ORC 2wd-ben is legalább dobogót szeretnénk megcélozni, de csemegézve a nevezési listából, egyikben sem lesz könnyű dolgunk!

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 14. 16:43, hétfő | Sport

Rally: Szőke András: A technika ördöge közbe szólt

Sajnos Szőke Andrásnak nem a tervek szerint sikerült teljesítenie élete első Szilveszter Rallye futamát, technikai probléma miatt már a verseny elején kiállni kényszerültek.

2019. Január 14. 16:41, hétfő | Sport

Rally: Molnár István: Végre megtört a jég

Mondhatni sikeresen abszolválta a 2018-as esztendő utolsó versenyét Molnár Pisti is, aki most alkalmi navigátorával, Novák Balázzsal állt rajthoz a Szilveszter Rallye-n. Pistivel beszélgettünk.

2019. Január 07. 08:44, hétfő | Sport

Csomós Mixi: Komoly feladat és fantasztikus élmény egy Skoda Fabia R5

Az East Motorsport csapatát erősítette Mogyoródon Csomós Mixi és Nagy Attila, akik a Peugeot kupa után, a múlt heti Szilveszter Rallye-n egy újabb lépcsőfokot léptek fentebb a rallyesport ranglétráján.

2019. Január 03. 12:54, csütörtök | Sport

Rally: Dobogón fejeztük be az évet!

Bronzéremmel lettek gazdagabbak a Juhász tesók a 20. Jubileumi Szilveszter Rallye-n.