Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 29. 09:49, szerda | Sport

Rallye: Szeretnénk meglátni azt a céldobogót!

Rallye: Szeretnénk meglátni azt a céldobogót!

Interjú Fazekas András csapatvezetővel a Steelvent Ózd Rallye előtt.

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Steelvent Ózd Rallye - 2018.08.31-09.02.

17 gyors ami gombócból is sok lehet néha, vár rátok két nap alatt, egy salakpályás prológgal megspékelve.

- Jó versenynek ígérkezik az Ózd-Salgó rallye, sok gyorssal és változatos pályákkal. A prológ pedig mint mindig, csemege lesz a nézők számára.

Szombaton Domaháza-Zabar, Cered-Zagyvaróna, Salgótarjáni városi gyors, és a Királdi körgyors vár rátok. Régi jó kis szakaszok egy új városival megspékelve. Mire is számítottok ez első napon, miként tudtok a gumikkal és az üzemanyaggal bánni, hogy elég legyen minden gyorsra?

- A szombati pályákból a Királdot ismerjük, Ceredet pedig nagyon várjuk, hiszen Magyarország kiemelkedő szintű pályája. Az üzemanyaggal nem lesz probléma, a gumi az kérdéses, hogy fogja bírni, és még azért az időjárás is okozhat meglepetéseket.

Vasárnapra csak hat gyors marad, de egy új szakaszt rakott bele a rendező a Sámsonháza-Nagykeresztúrt. Ismerős-e nektek ez a gyors, mentetek-e régen rajta, vagy új és most mentek rajta először.

- Vasárnapi pályák is jónak ígérkeznek, mert mind a tavalyi pályák, így jobb oldalról ismerősek Krisztián számára. Zagyvaróna pedig a másik irányból sem lesz kisebb kihívás, mint első nap.

A szombati 11 gyors és a vasárnapi 6 gyors után salgótarjánban vár benneteket a céldobogó. Mennyire néz ki nehéznek a Steelvent Ózd Rally így első ránézésre?

- Nehéz lesz ez nem kérdés, szeretnénk meglátni azt a céldobogót. Ha ez sikerül, az eredmény sem marad el.

Az Opel motorja a Baranya Kupán megadta magát. Azon kívül lesz-e még valami vérfrissítés a kocsin?

- Az autónk jó, és sikerült motort varázsolni bele, ez még nem lesz a régi, de szólni fog ez is.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST-TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet, Civis Partner Logisztika.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally, rallye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.