Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Január 30. 10:05, szombat | Belföld
Forrás: TriVial Communications & Consulting sajtóközlemény

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében.

A képzett személyzet a wellness kezelések választéka, valamint a „Soft All Inclusive” szolgáltatás még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést.

Az MSZÉSZ év szállodája 2015 pályázatának eredményhirdetése január 22-én volt Budapesten, ahol - a tavaly elnyert „Legnagyobb piaci javulás” különdíja után – az Accent Hotels üzemeltetésében álló Greenfield Hotel Golf&Spa**** a legjobb újrapozicionálást, vagyis a legeredményesebb átalakulást elismerő Főnix különdíjban részesült.

Immár tíz éve indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Alapításának célja versenyképesség javítása és lehetőségek kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a minőség javítása érdekében. A díj ünnepélyes átadására, a napokban kerül sor.

A bükfürdői hotel további sikere, hogy a vendégek 2015-ben leadott értékelései alapján a Booking.com Kiválósági Díjában is részesült. A népszerű portál a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogatók bízhatnak abban, hogy az ott található bejegyzések valódi élményeken alapulnak.

A német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf&Spa****-t beválasztotta a Fit Premium Hotelek közé. Az iroda, a kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beauty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.