Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Február 09. 07:45, péntek | Bulvár

Rékasi Károlynak milliókat fizethet a biztosító

Rékasi Károlynak milliókat fizethet a biztosító

Elkezdődött Rékasi Károly balesetének tárgyalása. A vádlott együttérzését fejezte ki ugyan, de a színésznek ez még kevés.

Mint tudjuk, Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett 2015 júniusában, amikor máig tisztázatlan körülmények között hátulról belecsapódott egy kanyarodó személyautóba.

A színész maradandó sérülést szenvedett, jobb lába azóta 5 centiméterrel rövidebb. Hónapokig kórházban volt, többször műtötték, sokáig csak mankóval tudott közlekedni és régi szerepeit is csak nemrég tudta visszavenni. A balesetet okozó férfi végül a tárgyalóteremben kért bocsánatot a színésztől.

"Miért nem tudott rendesen bocsánatot kérni? Miért nem tudta azt mondani, hogy ő a hibás és sajnálja? Miért nem?" - tette fel kérdéseit Rékasi, miután a vádlott elmondta, hogy nem érzi magát felelősnek a történtekért.

"A vádlott nem kereste meg ügyfelemet semmilyen módon. Nagyon hosszú idő telt el és volt, hogy az ügyfelem igazán mélyponton volt lelkileg és fizikailag is, és nem kereste fel."

Rékasi Károlyban ennek ellenére nincsen semmiféle bosszúvágy, ha megállapítják a felelősséget, az elég lesz.


"Nem várható súlyos ítélet, maximum felfüggesztett büntetést, valamint pénzbírságot szabnak ki. Az anyagi kárpótlást a biztosító intézi, a vádlottal szemben nincs ilyen igényünk. A biztosító akkor zárja le a kárrendezési eljárást, ha ennek az ügynek is jogerősen vége lesz, addig előlegeket kap. A végösszeg milliós nagyságrendű. De mondom, Rékasit ez egyáltalán nem érdekli, csak az, hogy állapítsák meg a vezető felelősségét" - mondta a színész jogi képviselője a Blikknek.

Forrás: origo.hu

Kép: Hámori Zsófia/ Life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára