Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Június 12. 13:21, kedd | Belföld

Részegen zuhant ki egy 3 éves kislány a negyedik emeletről

Részegen zuhant ki egy 3 éves kislány a negyedik emeletről

A hároméves Pannikára a keresztanyja vigyázott, mert a szülők éjszakai műszakban dolgoztak Kistarcsán.

A nő viszont hamarabb elment a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna, a kislány pedig a bukóablakon keresztül kizuhant a negyedik emeltről. Nem élte túl, Pannika szervezetében a vizsgálatok során alkoholt találtak. A szülőktől most újra DNS-mintát vettek a rendőrök- írja a Blikk.

A kislány édesanyjának és édesapjának újra be kellett mennie a rendőrségre, hogy DNS-mintát vegyenek tőlük.

"A szülők természetesen álltak a hatóság rendelkezésére, mint eddig mindig, amikor beidézték őket. Én sem tudom pontosan, miért van szükség a DNS-mintájukra, csak következtetni tudok arra, hogy talán összevetik valami más olyan mintával a lakásból, amit korábban rögzítettek már." - mondta a Blikknek a család ügyvédje, dr. Lichy Józef.

"Valószínűnek tartom, hogy DNS-t rögzítettek alkoholt tartalmazó poháron vagy üvegen, ezt vetik most össze a szülők mintájával. Erre az ügyre maximálisan igaz, hogy a rendőrség minden részletet aprólékosan megvizsgál." - tette hozzá.

Ezt erősíti az is, hogy ki hantolhatják Pannika holttestét, mert a DNS vagy a vegyészszakértő munkája miatt erre is szükség lehet.

Ahogy korábban megírtuk, tavaly májusban keresztanyja vigyázott a 3 éves Pannikára, amíg a szülei éjjel dolgoztak. A "dadus" viszont hamarabb elment a lakásból, mint ahogy a szülők hazaértek volna. A kislány tehát egyedül maradt.Felmászott a bukóablakhoz, ahol elvesztette az egyensúlyát és kizuhant az ablakon.

A szülők elmondása szerint nem tudták, hogy a gyerek keresztanyja előbb ott fogja hagyni Pannikát, de az anyuka megbukott a hazugságvizsgálón, ő tudta, hogy egyedül fog maradni a kislány. Amint ez kiderült, élettársa, Pannika apja elhagyta őt. A történetnek itt még nincs vége.

A vizsgálatok során a kislány szervezetében "nagy mennyiségű alkoholt találtak", ami nem lehet az újraélesztéshez használt gyógyszerekkel magyarázni.

Magyarul részeg volt, amikor a baleset történt.

Elképzelhető, hogy valaki a cumisüvegébe töltötte az alkoholt, de az sem kizárt, hogy egy felbontott üvegbe vagy pohárba ivott bele.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére