Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 28. 11:33, szerda | Bulvár

Robbie Williams mentális beteg

Robbie Williams mentális beteg

Robbie Williams úgy érzi, van egy mentális betegsége, ami meg akarja ölni. Szerinte hasonló hullámvasúton ül, mint George Michael, aki 2016 karácsonyán halt meg.

Robbie Williams a brit Sunnak mesélt mentális gondjairól. Azt mondta, van egy betegség a fejében, ami szerinte meg akarja ölni. Olyan hullámvasútként éli meg ezt, az elsősorban a fejében zajló folyamatot, mint amin elképzelése szerint egykori barátja, George Michael ülhetett. Annak a pályának a vége az lett, hogy a zenész 2016 karácsonyán meghalt, éppen ezért félti az életét Robbie Williams is, bár – ahogy mondta, – már nagyon sokszor közel volt a halálhoz.

Tudni lehet, hogy különböző függőségi problémái is voltak már egész fiatalon, és ezek aztán jó sokáig húzódtak. Annyi biztos, hogy egy ideje tiszta, de egészségi állapota egyáltalán nem megnyugtató.

Tavaly szeptemberben lemondott pár oroszországi fellépést, és csak decemberben hozta nyilvánosságra, hogy valami agyi probléma okozta a gondokat. Williams akkor intenzív osztályon is feküdt egy ideig.

Most úgy írta le a mentális gondjait, hogy „néha teljesen eluralkodik rajtam, néha pedig ez lesz az az eszköz, ami a színpadra segít”. Amikor arról kérdezték, esetleg George Michael halála segített-e neki abban, hogy visszataláljon a régi vagy akár csak egy normális kerékvágásba, azt mondta, nagyjából igen, és azóta úgy érzi, Isten kegyelméből mehet az úton.

A tavaly augusztusi, budapesti koncertjén még leginkább csak hátfájásról volt szó.

Forrás: origo.hu

Fotó: POLYÁK ATTILA - ORIGO - a budapesti koncertjén 2017 augusztában

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára