Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Október 04. 09:16, csütörtök | Helyi

Segítséget kér Gáti Oszkár a közönségétől

Segítséget kér Gáti Oszkár a közönségétől

Helyet keres Gáti Oszkár Menház Színpada. A színész a közönség segítségét kéri és ötleteiket arra vonatkozóan, hol lehet Győrben az a hely, ahová beférne színháza.

A Menház Színpad - mely 2015 tavaszán nyílt meg és eddig 400 előadást tartott 32 ezer néző előtt - Facebook oldalán szólt követőihez, melyet változtatás nélkül közlünk.


" Tisztelt Színházszeretők, Kedves Követőink, Barátaim!

A változás - ha pozitívan nézzük - mindig jó dolog. Valami új, jobb, szebb, nagyobb van kilátásban. Így indultunk neki annak a tervünknek, hogy a "Színpadból" végre "Színház" legyen. Első ötlet az volt, hogy nem messze eddigi - jól bevált - helyünktől, a Kossuth utcában lebontunk egy öreg házat, majd összerakunk egy fantasztikus épületet, amely nem csak Színházunknak ad új otthont, de egyedi kulturális hellyé válik városunkban.
Az idő, a körülmények ellenünk dolgoztak, így sajnos nyár végén le kellett mondani e tervünkről. Azóta városszerte több hely bérléséért, átalakításáért folynak tárgyalások, de különböző hátráltató tényezők miatt egyre megoldhatatlanabbnak tűnik, hogy Színházunk ebben, a nyárig tartó évadban működni tudjon.

Sajnos az is kétségessé vált, hogy egyáltalán valamikor is újra tudjon indulni. Ahogy példaértékű volt a "Színpad" indulása, működése az országban, úgy példaértékűen szomorú lenne, ha "egyszerű" hely- és lehetőséghiány miatt ily módon megszűnne. Minden ötletet szívesen fogadunk...

Küzdünk, keresünk, próbálkozunk!

A Jegypénztáros..."

Ha bármely olvasónk segítséget tudna nyújtani a Menház Színpadnak, az jelezze a teátrum Facebook oldalán!

Forrás: kozonseg.hu

Kép: szinhaz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.