Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Április 15. 15:31, vasárnap | Helyi
Forrás: Varga Alexandra

Shopping Győrben

Shopping Győrben

Tavasz. Rügyező fák, langymeleg, napsütés, madárcsicsergés, zsongás. S persze az alkalom, amikor felfrissíthetjük a gardróbunkat. Április 13-án, 14-én, és 15-én országszerte mintegy 1000 üzletben tartottak GLAMOUR-napot.

Közel 120 márka darabjait szerezhetted be kedvezményesen, feltéve, ha volt kuponod. Nekünk volt. Győrben óriási sikere volt az akciónak!

Győr két nagy bevásárlóközpontjában háromszor akkora volt a forgalom, mint egy átlagos hétvégén, ennek oka pedig nem más, mint a GLAMOUR-napok! A hazai piac egyik vezető divatmagazinja évek óta rendez tavaszi, 3 napos akciót. Ilyenkor az újság kuponjait felmutatva akár 25% kedvezményt is kaphatunk egy-egy márka kínálatából.

Felkerekedtünk hát, s barátnőmmel amolyan csajos szombatot tartottunk. Egy ilyen nap egy ütős kávéval kezdődik, majd az út egyenes a fodrász székébe vezet, s csak eztán következik a shoppingolás. Rutinos „GLAMOUR-naposokként” előre kiválasztottuk, hogy mely üzletek kínálatát böngésszük át, s nem feledtük, természetesen a kuponokat is kivágtuk (a fodrásznál akadt egy kósza olló).

Tavaly ilyenkor szinte kötelező volt a natúr darabok beszerzése. Bézs, barack illetve világos barna árnyalatú ruhák lepték el a kirakatokat és a próbababákat. Most azonban szó szerint kivirágzott a trend, s az Árkád illetve a Pláza butikjaiban szemet gyönyörködtető színes kavalkád fogadott bennünket. Ami pedig már beköszönt az ősz-téli szezonban is, de csak most tudott igazán kibontakozni, az a népviseletre hajazó csipke; Ruha, szoknya, póló, kardigán, de még kesztyű formájában is találkoztunk vele. Emellett a nyolcvanas évek szabad divatfelfogása is visszakúszott, amely utcai viseletté avanzsálta a pizsamanadrágot, no meg a rikító neonsárga és neonzöld, valamint a vibráló türkizkék és narancs árnyalatokat.

Választék volt bőven, a legújabb kollekciók darabjaiból válogattunk. Utunk elsőként az egyik legcsajosabb üzletbe, a Mango-ba vezetett. Kate Moss kollekciója igazán nagyszerűre sikeredett, mi egy romantikus, kis csipke kardigánnal (12 995 Ft - 20%) és egy lágy esésű, szintén csipke dresszel (15 995 Ft – 20%) távoztunk. A colour blocking abszolút megjelent a Promod boltjában. Virágos csatot és karkötőt (3 455 Ft -25%) és egy tavaszias, margarétákkal díszített felsőt (9 995 Ft – 25%) zsákmányoltunk ott. Innen a Retro-ba vertünk tábort, végül egy türkizkék és egy neonsárga trikóval távoztunk (darabja:3 990 Ft – 20%). A cipők sem maradhattak ki, a Vagabond üzletében egy virágos balerinacipőt (14990 Ft – 20%), a Legends-ben pedig egy királykék Converse tornacipőt (15 990 Ft -20%) vettünk. A Legends üzletében megakadt a szemünk egy spanyol márka, a Desigual termékein. Az egyedi tervezésű darabok közül egy türkizkék és barna csíkos, gyöngyökből kirakott virágokkal díszített, kézzel készített táska elrabolta a szívünk (14 990 -20%). Összesen 76 439 forintból újítottuk fel a tavaszi-nyári szezonra kettőnk gardróbját. A kuponoknak köszönhetően pedig 19 946 forintot spóroltunk.

Az új ruhák pedig már tesztelve, egy jól sikerült szombat esti partival :)

Címkék: divat, glamour, győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.