Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Április 25. 11:26, hétfő | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Sipos Peti és Tomi nagy dobásra készül

Sipos Peti és Tomi nagy dobásra készül

A 25 éves Irigy Hónaljmirigy zenekar mindig képes megújulni és dalaival emberek millióinak arcára mosolyt csalni. Az idei évben szeretnének a tőlük megszokott stílusban, de mégis valami újjal előrukkolni.

Ezért döntött úgy a zenekar testvérpárosa Sipos Peti és Tomi, hogy elutaznak vidékre megálmodni az új dalukat és ahhoz egy izgalmas klipet, ahol lehet, hogy a főzés is szerepet kap majd. A Szigetközi négy csillagos Diamant Hotel tulajdonosa Szalay Ferenc régi jó barátja a testvéreknek, szívesen vendégül látta a fiúkat, és segítette őket ötleteivel.

„Az új dalunk klipjének forgatásához keresünk vidéki, de ugyanakkor elegáns és wellness pihenési lehetőségekkel ötvözött helyszínt. - kezdi Sipos Peti. - Már többször jártunk itt a Szigetközben családdal és barátokkal is. Ezért is gondoltunk arra, hogy ez a hely alkalmas lehet az általunk elképzelt sztori leforgatására, főleg most, hogy a szálloda teljesen megújult. Itt sosem unatkozunk, mert rengeteg mindennel elüthetjük az időt.”

„Petivel végig ökörködtük az amúgy üzleti jellegű tárgyalást, miközben jó barátunk végig kalauzolt minket a szállodán. – veszi át a szót Tomi. – Már szinte bele is éltük magunkat egy-egy humoros jelenetbe a Petivel, spontán jöttek ötleteink az új dalhoz és kliphez. A legmókásabb jelenet a nap során talán az volt, amikor a thai massage-nál a masszőr hölgy rámászott a Peti hátára, és mint egy kung-fu harcos úgy megdolgozta. Na, ott szem nem maradt szárazon. – nevet fel Tomi.

„Ha már jól kinevetjük egymást, akkor említsük meg azt is, hogy milyen nagyszerű látvány volt téged kinyúlt medveként a falra tapadva látni. – szól be Peti. - Aztán visszarepültünk az időben még lovas kocsira is felültem, pedig mióta gyerekkoromban ledobott egy ló, azóta inkább elkerülöm őket. Viszont egy vadregényes lovas jelenetet leforgatni izgalmas lenne a Duna parton, ezért mertem csak bevállalni. A lovas kocsiról leszállva a hagymás zsíros kenyér és a forró tea repített csak igazán vissza a múltba a nádfedeles Sári csárda udvarán, hogy de jó is volt gyereknek lenni, amikor ezt a kaját még bűntudat nélkül lehetett enni.”

Peti és Tomi egy finom koktél kíséretében, a pezsgő fürdőben ülve összegezték a napjukat, és úgy határoztak, hogy ez a szigetközi szálloda tökéletesen megfelel az elképzeléseiknek. A rajongóik kíváncsiságát még egy kicsit csigázzák, de hamarosan fény derül arra, hogy mivel rukkol elő az Irigy Hónaljmirigy zenekar.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.