Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Február 04. 07:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Soha nem hallott titkok Tihanyi-Tóth Csabáról

Soha nem hallott titkok Tihanyi-Tóth Csabáról

Azt hittünk, már mindent tudunk róla. Hogy imádja a feleségét, a pocakját, és a Balatont. Ehhez képest Csaba még mindig tudott újabb titkokat mondani, amikor arra kértünk, idézze fel élete legkülönösebb élményeit. "Az élet nagyon

Aztán az is egy furcsa emlék, amikor iskolásként rendkívül rossz tanuló voltam, és az ellenőrzőmet sohasem mertem otthon megmutatni. Az is előfordult, hogy azt hazudtam, elvesztettem, de nem voltam elég bátor ahhoz, hogy valóban kivonjam a forgalomból a terhelő dokumentumot. Mondanom sem kell, a szüleim megtalálták. Volt ne mulass, de nem az ellenőrző tartalma miatt, hanem azért, mert hazudtam.

Persze a különös emlékek között szerepel 2002. május 27-e is. Soha nem felejtem el: este hét óra volt. Akkor találkoztam a szerelemmel a Siófok Szépe választáson. Méghozzá akkor, amikor a későbbi feleségem, Rita fellépett a színpadra. Ő volt a műsorvezető. Azóta is ez életem egyik legszebb élménye."



Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.