Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2009. December 31. 08:27, csütörtök | Helyi
Forrás: HírTV

Sokkolóval támadt az ékszerbolti eladóra egy 30 éves férfi Győrben

Sokkolóval támadt az ékszerbolti eladóra egy 30 éves férfi Győrben

Sokkolóval akart kirabolni egy győri ékszerüzletet egy férfi szerda délután. Az eladóval dulakodni kezdett, a kirakat előtt sétálók ezt észrevették, és a nő segítség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: szerda délután négy óra körül lépett be az ékszerüzletbe a férfi. Fejére sapkát húzott, egy mobilnak látszó sokkolóval telefonálást imitált. Azt mondta az eladónak, hogy nyakláncot szeretne vásárolni, mikor azonban a nő elővette az arany ékszereket, a hajánál fogva elkapta és a sokkolót a nyakához nyomta. A nő nem hagyta magát, dulakodni kezdett a férfival, amire az utcán sétálók is felfigyeltek.

Az egyik járókelő bement és kérdőre vonta a férfit, majd egy másik sétáló is a segítségükre sietett. A 30 éves ózdi férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A fiatalember ellen rablás kísérlete miatt indított nyomozást a rendőrség.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense