Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. November 23. 17:22, kedd | PR
Forrás: Speedfit Fitnesz Stúdió

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Hogyan növeljünk izomtömeget?

SPEEDFIT – Fitnesz Mindenkinek! Hogyan növeljünk izomtömeget?

Az izomtömeg növelése sokak számára problémát jelent. Vannak, akik sikertelenségüket genetikai adottságaik hiányával magyarázzák, mások úgy gondolják, hogy szteroidok és egyéb illegális készítmények nélkül nem tudnak izmosabbá v

/Versenyeredményeket produkálni természetesen más „tészta”, hiszen ezeken a legkitartóbb, legjobb genetikával rendelkezők indulnak./
Igaz, hogy szteroidok és más, tiltott listás anyag segítségével az ember gyorsabban fejlődik és erősödik, de beszélni kell az érem másik oldaláról is: a lehetséges egészségügyi problémákról(szív-, vese- és májkárosodás, pszichés gondok-hangulati szélsőségek stb.)
Mindezeken túlmenően , az így felépített izomzat az „anyag” kiiktatása után gyorsan eltűnik, hiába edz és táplálkozik az egyén ugyanúgy, mint korábban.
Az izomtömeg növeléséhez több tényező együttes figyelembe vétele szükséges. Leegyszerűsítve sokat kell ennünk/ természetesen minőségi élelmiszereket/, sokat kell edzenünk, és megfelelően kell regenerálódnunk. Régi testépítők mondása szerint ahhoz, hogy valaki nagy legyen / a szó fizikai értelmében/, nagyokat kell ennie, nagyokat kell emelnie, és nagyokat kell aludnia. A regenerálódásnál fontos megemlíteni, hogy a szteroidokat nem használók szervezete lassabban tudja magát kipihenni, így nekik nem célszerű naponta gyötörniük magukat az edzőteremben professzionális sportolók edzésprogramjait utánozva.

Ha kíváncsi vagy a cikk folytatására látogass el honlapunkra a www.speed-fit.hu-ra és regisztrálj egy ajándék napijegyre!

SPEEDFIT-Fitnesz Mindenkinek!

SPEEDFIT
Fitnesz és Szolárium Stúdió
Győr – Dunacenter
+36-96-528-448

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.