Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 21. 11:34, csütörtök | Helyi

Száraz bőrre jó megoldás a L’amia Natura testápolója

Száraz bőrre jó megoldás a L’amia Natura testápolója

A száraz bőrt nagyon sok ember megszenvedi napjainkban

Lehet, hogy csak a kézen, de akár az egész testen is kialakulhat ez a kellemetlen tünet, amit a környezeti hatások, a társadalmi szokások - mint például a kézfogás - fel is erősíthetnek. A mindennapos tisztálkodással, kézmosással megtisztítjuk a bőrünket a külső szennyeződésektől, de vajon ennyi elég?

Az ember külső takarórendszere a bőr, ami a legtöbb anyaggal elsőként érintkezik. Manapság az egyre kevesebb természetes alapú készítmények nemhogy javítanának, de inkább rontanak az amúgy is száraz bőrünk állapotán. Ezen állapot megszüntetésére használjunk természetes testápoló készítményt.

Mik a száraz bőr tünetei, mivel csökkenthetjük ezeket?

A kiszáradt bőr egyik kellemetlen tünete az, hogy kellemetlenül feszül, húzódik, majd ha ezt nem kezeljük, akkor berepedezik, kivörösödik és viszket. Esztétikai szempontból nem nyújt szép látványt, de tán sokkal nagyobb baj, hogy ezen repedéseken könnyen bejuthatnak a baktériumok, vírusok, amik tovább gyengíthetik az emberi szervezetet.

A legjobb megoldás, hogy elkerüljük a száraz bőrt az, hogy igyekezzünk megelőzni. Fogyasszunk súlyunknak megfelelő nagy mennyiségű folyadékot, ezen kívül hidratáljuk bőrünket bőrtípusunknak megfelelő természetes testápoló natúrkozmetikummal. Az sem fog ártani, ha évszaknak megfelelően öltözködünk, kerüljük a túl meleg vagy a túl hideg víz használatát a fürdések és kézmosások alkalmával.

Legjobb a természetes testápoló használata!

A fürdések és zuhanyzások után a testünkről itassuk fel a nedvességet, de vigyázzunk, ne dörzsöljük! Még ekkor érdemes bekenni természetes anyagokból készült testápoló készítménnyel. A natúr kozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, színezékeket és kőolajszármazékokat, mint amilyen az egészségkárosító parabén is. Akkor kérdezhetik, mit is tartalmaznak a természetes alapú készítmények, mi növeli a hatásfokukat? Rengeteg olyan anyagot tartalmaznak a natúr kozmetikumok, melyek elősegítik a bőr megnyugvását, ápolását és táplálását. Ezen anyag például a L’amia sheavajas, hidratáló testápolója, amely felelős a bőrünk nedvességének helyreállításáért, bársonyossá, puhává tételében.

Arcbőrünk hidratáltságáról gondoskodjunk olyan termékekkel, melyek kifejezetten az arcbőrre lettek kifejlesztve. Ilyen a L’amia Hialuron komplex szérum kollagénnel, ami nemcsak hidratálja a kiszáradt arcbőrt, de bőrfeszesítő hatással is bír.

A hosszabb ideje fennálló bőrszárazság alatt leginkább azt értjük, hogy hónapok múlásával sem javul a helyzet a kitartó kezelés ellenére sem. Ebben az esetben azt tudjuk tanácsolni, hogy keressenek fel egy bőrgyógyász szakembert, akinek a segítségével orvosolni tudják a problémát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 07:30, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - szombat, vasárnap, hétfő

A szombati, vasárnapi és hétfői élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2019. Április 19. 07:01, péntek | Helyi

TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ÉS NYITVA TARTÁSOKRÓL – HÚSVÉT

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

2019. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Kiságy, ami ifjúsági ággyá alakítható

Ki az a kismama, aki még a várandósság alatt azt képzeli el, hogy milyen lesz, ha már nagyobb a gyermeke, és mekkora ágyat kell majd neki venni?

2019. Április 18. 11:08, csütörtök | Helyi

A BSPP és BSPT menetek közötti különbség

Több ezer fúvóka típusból választhatnak a kedves vásárlók, amennyiben a Monojet Kft. webáruházának termékkínálata között böngészve keresik a megfelelő menetszabvánnyal rendelkező fúvókát.