Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Március 24. 09:30, szombat | PR

Személyre szabott szolgáltatás Pécsen

Személyre szabott szolgáltatás Pécsen

2011 óta nyújt személyre szabott, professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat TravelForDent magánklinika.

Kényelmes várótermek, tágas parkolók állnak a betegek rendelkezésére, ugyanakkor a szakmai csapat igényeire is figyelemmel vannak. Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba várja az érdeklődőket a TravelForDent magánklinikán. A régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása a sebészeti osztállyal működik együtt, ahol egytől-egyig teljes érzéstelenítéssel történnek a műtétek. Modern panoráma röntgengép és két jól felszerelt fogorvosi rendelő biztosítja a vizsgálatok kiváló minőségét és természetesen a korszerű kiszolgálást.

A legmodernebb üveg-és betonszerkezet nyújt páratlan környezetet és hangulatot a betegek kezelése során, egyedülállóan Magyarországon, Pécsen, a legnagyobb tiszteletben és odafigyeléssel nyújtják szolgáltatásukat a páciensek számára. Több, mint 50 orvos és vezető szakértő együttműködése segítségével, a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával foglalkoznak, így ezzel az élvonalban járnak. Egytől-egyig magasan képzett fogtechnikusok a laborban dolgozó kollegák, így a lehető legpontosabb munkát végzik, az egyedi igények figyelembe vételével. A korszerű és a legmodernebb technológiával ellátott, elegendő tapasztalattal és múlttal rendelkező laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket kielégítve és a kollégáinak egyedülálló szakértelmének kihasználásával az ügyfelek mindenkori rendelkezésére áll.

A szolgáltatások között megtalálhatóak a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, implantált koronák, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkák, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatások. A legmagasabb minőséget garantálják a legjobb áron. A fogtechnikai laboratóriumban minden szükséges folyamat megvalósul, természetesen a legmodernebb technológiák használatával. A teljes minőségellenőrzést is garantálják a munkafolyamat során a versenyképes árak mellett. Lehetősége van már meglévő árú szolgáltatásaik között választani, vagy előre megtervezett ajánlataik közül. Igényelhet egyedi, testreszabott megoldásokat, melyek kényelmesek és személyre szabottak. Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velük a kapcsolatot, készséggel állnak rendelkezésére akkor is, ha ajánlatot szeretne kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt