Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. December 14. 09:34, szerda | PR

Szépségápolás gyógyászattal

Szépségápolás gyógyászattal

Télen különösen ügyelnünk kell a bőrápolásra, a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozással és megfelelő vitaminpótlással elkerülhetjük a bőrünkön jelentkező vitaminhiány tüneteit.

A bőrápolásra naponta kell gondot fordítani a megfelelő hatás elérése érdekében. Ezért javasolt, hogy a kozmetikai szerek kiválasztásánál konzultáljunk egy olyan szakemberrel, akiben megbízunk, és akivel maximálisan elégedettek vagyunk. Léteznek forradalmian új szépítő, testápoló, valamint a sminkeléshez nélkülözhetetlen termékek, amelyek kiváló hatóanyagokból készültek. Olyan készítmények, amelyek az egyes bőrtípusok sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva s emellett környezetkímélők is. Bőrünket vitalizálni, regenerálni kell ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Ha száraz, megfáradt, vagy fakó a bőrünk, ideje bevetni a hidratáló arckezelést. Az elhalt hámsejtek eltávolítását, az arc, a nyak, a dekoltázs tisztítását bőrfiatalító masszázzsal érhetjük el. A kezelések után bőrünk bársonyos, kellemes tapintású és hidratált lesz.

A szépségápolás és a gyógyászat nem áll távol egymástól. A hévízi gyógyiszappal nem csak szépülni, de gyógyulni is tudunk. A gyógyiszap mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére is alkalmas. A növényi eredetű gyógyiszap, amely a hévízi tó medrét borítja, nőgyógyászati betegségek kezelésére is alkalmazható, szakorvosi engedéllyel. A kezelés javasolt idült mozgásszervi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi betegségek esetén. Az iszapkezelés kúraszerűen javasolt, úgy 10-12 alkalommal 20 perc. A kezelés után ajánlott a pihenés! A jól megválasztott kozmetikai szakember személyre szabott kezelési módszert dolgoz ki a vendége megszépüléséhez, lelki egyensúlyának helyreállításához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.