Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 18. 08:23, kedd | Helyi

Színészbüfé Agócs Judittal

Színészbüfé Agócs Judittal

Hétfőn kezdetét vette a "Színészbüfé" beszélgető est Mosonmagyaróváron, az Óvárosi Kávéház és Étteremben. Első alkalommal Agócs Judit szinkronszínésznő, a Győri Nemzeti Színház művésze volt a vendég.

A "Színészbüfében" színészek, színházi dolgozók mesélnek az Őket körül vevő csodálatos és némiképpen titokzatos világról és erről az örökké tartó lázról.

Kellemes, közvetlen, kávéházi hangulatban zajlott a mosonmagyaróvári kávéházban a Győri Nemzeti Színház Kisfaludy-díjas és TAPS-díjas színésznőjével. Őszintén vallott színház-és szinkron munkáiról, szerepeiről, hétköznapjairól. Néhány humoros sztorit, kulisszatitkot is megosztott a közönséggel és gyermekét, Artúrt is megmutatta a jelenlévőknek. A beszélgtés végén a közönség is kérdezhetett a művésznőtől.

"Rajongásig szeretjük a színházat és ezeket a beszélgetős estek, továbbá annyi kérdés, gondolat kavargott egy egy előadás után a fejünkbe..aztán amikor az Audi Arénába néztük az "István a királyt", mind ketten azt éreztünk, hogy nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki is az az Agócs Judit úgy igazából…ez volt a hab, a tortán! ekkor felkerestük az óvárosi Kávéház tulajdonosát, aki igazán lelkes volt és rögtön szárnya alá vette a kezdeményezésünket." - meséli Ábrahám Lia, az egyik szervező, amikor a program létrejöttéről kérdeztem.

Kettinger Laura Beátával közösen szervezik ezeket az esteket, aki most került ki a Hild József építőipari szakközépiskolából.
Laura így nyilatkozott: "Talán 4-5 éve láttam a "Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról" című előadást. A végén azt mondtam: Nem tudom, hogy ezt hogy csinálják, de én is részese akarok lenni!" - "Azóta gyakorlatilag a színház határozza meg az életemet." - tette hozzá.

A kávéház következő vendége október 15-én, 18 órától Kolnai- Kovács Gergely, a Győri Nemzeti Színház színésze lesz.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense