Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Május 16. 14:50, csütörtök | Bulvár

Szíve súg a fiatal énekes tehetségnek

Szíve súg a fiatal énekes tehetségnek

"Követem az álmom, nem félek bevallani" - vallja a fiatal pusztaszeri lány, Michelle, akinek élete a zene.

Mikor érezted elöször, hogy a zenével szeretnél foglalkozni?

Kiskorom óta érdekel az éneklés. Régen mindig a tévé előtt ültem és néztem a nagy sztárokat, a példaképeimet, felvettem anya szép ruháit és a tükör előtt „koncerteket” adtam elő. Már akkor tudtam, hogy majd egy nap... Úgy kezdődött ez a fejezet az életemben, hogy titokban a YouTube-ra töltöttem fel dalokat, de amikor anya meglátta, letöröltette velem. Nagyon kicsi voltam még, meg nem is voltak túl színvonalas videók. Azt a lehetőséget ajánlotta fel helyette, hogy beírat egy énekstúdióba, ha komolyan gondolom. Természetesen ennek nagyon örültem. A felvételim szerencsére nagyon jól sikerült. Az éneklést a Talent Tehetségkutató Énekstúdióban kezdtem Szegeden, még 2016-ban. A mai napig oda járok.


Mikor is volt az első fellépésed?

Napra pontosan emlékszem, 2016. február 19-én volt az első fellépésem a Hungi Vigadóban és az "I Love Rock and Roll" című számot adtam elő egy narancssárga pólóban és egy fehér nadrágban.

Hogyan emlékszel vissza arra a napra az említett öltözékeden kívül?

Életem egyik legszebb és egyben legfélelmetesebb napja volt, ha a lábaim nem gyökereztek volna a földbe, biztosan lerohanok a színpadról... De nagyon jó visszagondolni rá, ott kezdődött minden és azóta annyi szuper fellépésen vehettem részt! Csodálatos érzés, örök emlék!!!

Milyen célokat szeretnél elérni a továbbiakban?

Célom az, hogy minél többet fejlődjek, nagyon sok embert meg szeretnék ismerni, sokat utazni és szépen lassan felépíteni a karrieremet. Szeretnék még saját dalokat, és azokkal még sok-sok helyen fellépni. Az emberekben, a fellépéseim által egy jó, kellemes nyomot szeretnék hagyni, hogy emlékezzenek rám. Egy jó élményt ajándékozni nekik. Több mindenben ki szeretném próbálni magam, különböző műfajokban, nyelvekben, élőzenével és mindenhogyan. Mindenképp a zenével és a médiával szeretnék a későbbiekben foglalkozni.

Kit tekintesz példaképednek?

Magyar előadók közül talán Csobot Adélt emelném ki, hiszen fantasztikus a kisugárzása, ahogyan mozog a színpadon, imádom, hogy ilyen energikus, viszont minden előadó csodálatraméltó a szemeimben, mindenkit nagyon tisztelek ebben a szakmában.

Mennyit készülsz egy fellépésre?

Ez nagyon változó, de igyekszem minél többet, hogy a maximumot tudjam kihozni magamból. Napokat töltök el a tükör elött a mozgást gyakorolva, skálázgatva, szöveget tanulva. Imádok gyakorolni így rengeteg idot és energiát fektetek rá.


Mi adta az ihletet a "Szívem súg" című dalod megszületéséhez?

Szerettem volna egy olyan dalt, amiben kifejezhetem jelenlegi gondolataimat, érzéseimet. A dal megírásához olyan dalszövegírót bíztam meg Jakab Andrea személyében, aki engem jól ismer, így dalba tudta foglalni a gondolataimat és ez jól illeszkedett a zenei alap lüktetéséhez is, melyet a szövegíró ismereretségi körébe tartozó zenész, előadóművész Kiss Tibor készített számomra.

Kinek üzen a dal címe és mi a célod ezzel az üzenettel?

Magának a dalnak és a címének is az a célja, hogy ne féljünk bevallani sem magunknak sem másoknak, hogy mi a célunk és miért küzdünk, ne hagyjuk befolyásolni magunkat és tartsunk ki magunk mellett. Véleményem szerint mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit szeretne és azt hogyan szeretné, nincsen ezzel semmi baj. Bíznunk kell magunkban és az érzéseinkben!

Az interjút készítette: Csobay Dániel

Képek: Michelle

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára