Városlista
2019. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Szeptember 04. 06:12, kedd | Helyi sport

Távozik az ETO vezetőedzője Győrből

Távozik az ETO vezetőedzője Győrből

A vasárnapi, Csákvár elleni hazai vereség után közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza és az ETO vezetősége – írta a győriek hivatalos honlapja. Az edzéseket a folytatásban egyelőre Király József vezeti.

Az ETO-nál egyértelműen a feljutást tűzték ki célul a szezon elején, ám a Csákvártól elszenvedett 3-1-es vereség már a második volt hazai pályán, összességében pedig a harmadik. A győriek 7 forduló után 8 ponttal csak a 11. helyen állnak az NB II-ben, így nem meglepő a váltás.

„Sajnos az első félidőt átaludtuk, ezzel túl nagy előnyt ajándékoztunk az ellenfélnek. Bár szünetben felráztuk a fiúkat, amelyet követően egyenlítettünk, a Csákvár tudatosan tördelte a játékot, a tizenegyes pedig megpecsételte a sorsunkat, ráadásul a saját büntetőnket nem tudtuk értékesíteni” – mondta Mészöly Géza a vereséget követően.

Június 22-én nevezték az ETO vezetőedzőjének, vagyis kevesebb mint három hónapot töltött a klubnál.

Forrás: origo.hu

Kép: eto.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 09:22, hétfő | Helyi sport

Ötödször is BL-győztes a Győr

Zsinórban harmadszor, története során pedig ötödször Bajnokok ligája győztes a Győri AUDI ETO KC, Görbicz Anita születésnapja előtt egy nappal.

2019. Április 29. 13:26, hétfő | Helyi sport

Négyszeres BL-győztes kézilabdázó tér vissza Győrbe

Rutinos kézilabdázóval erősíti meg keretét a 2019-20-as szezonra a Győri Audi ETO KC csapata. Öt éves kitérő után visszatér Győrbe Katarina Bulatovic.

2019. Március 29. 07:20, péntek | Helyi sport

Vigyél mesekönyet a kézilabda meccsre!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatában Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján, könyvgyűjtést szervez.

2019. Március 18. 06:40, hétfő | Helyi sport

Tizennegyedszer is kupagyőztes a Győri Audi ETO

Sorozatban másodszor, összességében tizennegyedik alkalommal nyerte meg a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupát, miután az érdi döntőben 32-29-re legyőzte az FTC-Rail Cargo Hungária csapatát.