Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 29. 14:08, péntek | Belföld

Fegyverrel támadt a temetőben ismerősére egy férfi

Fegyverrel támadt a temetőben  ismerősére egy férfi

A hosszúpályi férfi szerint pár évvel ezelőtt pénzt adott kölcsön az ismerősének, aki ezt nem fizette vissza, ezért egy fegyverrel támadt rá a temetőben.

A 65 éves férfi tavaly júliusban beszélni akart az ismerősével arról a 10 ezer forintról, amivel tartozott neki. Az autójával a helyi temetőbe hajtott, ahol megkérdezte az egyik közmunkást, hogy hol van az ismerőse. A munkás elmondta neki, hogy hol dolgozik az ismerőse, ekkor a 65 éves férfi elővett az autójából egy 9 mm-es gáz-riasztó fegyvert, amit megmutatott és azt mondta, hogy ezzel fogja lelőni az adósát. A munkás ezt nem vette komolyan, kinevette a férfit és megkérte hogy menjen onnan és tegye el a fegyvert.

A férfi még aznap megkereste az ismerősét, aki szintén a temetőben dolgozott közmunkásként. Odament hozzá és szidni kezdte, majd elmondta neki, hogy még mindig tartozik neki 10 ezer forinttal, amit ha másnap délig nem ad vissza, akkor le fogja lőni. Közben elővette a fegyvert és hadonászott vele, mire az ismerőse megkérte, hogy tegye el a fegyvert. Ezek után a férfi még dühösebb lett, megint megfenyegette az ismerősét, majd a levegőbe lőtt. Ezek után beült az autójába és elhajtott.

Az ügyészség önbíráskodással vádolja a férfit, az ügyet a debreceni bíróságon fogják tárgyalni április 3-án.

Forrás: origo.hu

Kép: Debreceni Törvényszék

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.