Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 08. 09:12, csütörtök | Belföld

Tinédzserek és felnőtt fiatal támadt egy lányra Budapesten szerda este - Megrázó sorok következnek!

Tinédzserek és felnőtt fiatal támadt egy lányra Budapesten szerda este - Megrázó sorok következnek!

Döbbenetes, hogy mik történnek! Vigyázzunk magunkra! Egy értesített barátnő szavai következnek!

"A legjobb barátnőm átjött hozzám, én kisminkeltem az estére. Miután elindult tőlem,rá 15 percre jött az SMS":- meséli egy lány.

"Nagy bajban vagyok, megvertek hárman a Lehel téri dohányboltban vagyok, a sarokban, nem merek kimenni." - kapta SMS-ben.

"Már vettem is a cipőmet rohantunk a barátommal együtt, hiszen nem hittünk a szemünknek. Mire odaértünk, már ott volt a rendőrség. Bementünk a dohányboltba, hajcsomók mindenhol a földön, barátnőm reszket a félelemtől, sokkos állapotba. Mint kiderült egy nem túl fényes előéletű 24-25 év körüli srác, egy 21 éves és egy 15 éves lány rátàmadt a barátnőmre, aki cigarettát ment vásárolni. Először inzultálni kezdték verbálisan, trágár szavakkal illették majd a pénzét követelték. Miután a barátnőm nem engedelmeskedett, hátracsavarták a karját a hajánál fogva leráncigálták a földre majd elkezdték ököllel verni a fejét és lefogott állapotban a földön, rugdosni kezdték, majd a hajánál fogva kiráncigálni az üzletből. Az eladó végignézte és tanúsította is ezt az egészet, próbált is közbe avatkozni sikertelenül. Amíg a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet, addig a fiatal suhancokat előkerítették a villamos megállóból, mindegyiknek pia a kezében nem gyengén illuminált állapotban és fetehetőleg nem csak alkoholt fogyasztottak. A legszebb az egészben, hogy azok után, hogy 3an rátámadtak a barátnőmre, aki egyedül volt, súlyosan bántalmazták és megpróbálták kirabolni, még nekik állt feljebb. Neki mentek a rendőröknek, ütötték rúgták a rendőrautót, őrjöngtek, a srác hörgött, több rendőr alig bírta őket betuszkolni a rendőrautóba 1,5 óra jegyzőkönyv felvétel után. Nagyon ijesztő volt. Az egyik kiscsaj aki csak 15 éves volt, piával a kezébe szállt be a rendőrautóba, amíg a másik csaj üvöltözte neki: Csak a Piat itt ne hagyd! Végül 5 rendőrautó érkezett a helyszínre és csak így sikerult a “brigádot” bevinni. Azóta itt ülök a barátnőmmel a Honvéd kórház baleseti osztályán és képtelen vagyok feldolgozni a történteket! Azért osztom meg ezt veletek, mert rendkívül szomorúnak tartom, hogy egy bekamerázott dohányboltban kora este, hárman rátámadtak indokolatlanul, minden előzmény nélkül egy 20 éves lányra, aki éppen cigarettát ment vásárolni. Szívből remelem, hogy másokkal nem fog hasonló eset megtörténni, bár ezek alapján már nem tudok mire gondolni..
A dohányboltban azóta is folyik a helyszínelés."

- írta a Közösségi Oldalon Pesten Hallottam néven futó csoportba az áldozatul eső lány, az ügyről SMS-ben értesített barátnője.

Forrás, fotó: Pesten Hallottam- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő