Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Szeptember 26. 12:36, hétfő | PR

Tipp a motorlopások ellen: Szereld magad riasztó + lánc

Tipp a motorlopások ellen: Szereld magad riasztó + lánc

Nincsen rosszabb érzés annál egy motoros számára, amikor nem találja ott, ahol hagyta imádott járművét.

Az országos körözések alapján évente körülbelül 1600 motorlopást vesznek nyilvántartásba, ezenfelül még számos rablás történik, amit nem jelent be tulajdonosuk.

A megdöbbentő adatokat tovább tetézi, hogy az eltulajdonított motorkerékpárok mindössze 20-25%-a kerül vissza tulajdonosához. A baj, viszont megelőzhető, cikkünkben egy hatékony ár-érték arányban is megfelelő lehetőséget ajánlunk, hogy biztonságban tudhasd robogódat.
Nem is gondolnánk, de a motorlopások több, mint a fele fényes nappal történik, ezért is fontos, hogy mindig gondoskodjunk kedvenc járgányunk biztonságáról, még akkor is, ha csak egy-egy percre hagyjuk magára. A lopások ellen persze nincs 100%-os védelem, de ha eléggé megnehezíted a tolvajok dolgát, akkor jóval kisebb eséllyel válik majd a tolvajok martalékává. Az Odor Motor robogó alkatrész webáruház kínálata között bukkantunk rá, az NCS robogó riasztóra, amit saját magad is felszerelhetsz a járműre, hiszen amennyire hatékony, annyira egyszerű felszerelni.

Szereld magad robogó riasztó

A Magyarországon még kevésbé elterjedt (így valószínű a rablók sem találkoztak még vele) NCS robogó és motor riasztót saját kezűleg is bekötheted, így még szakember segítségét sem kell kérned. A szerkezet ragadós alátéttel van ellátva, amit akkumulátorod közelébe kell felerősíteni (videó alább) ugyanis az akksi fogja működtetni a riasztót. Aggodalomra semmi ok, hiszen a fogyasztása rendkívül alacsony.

A készülék angol gyártó nevét dicséri, így a minőség sem kérdéses. A működési elv pofonegyszerű, ha kis mozgás éri a motorkerékpárt, akkor 4 csippanással jelez a készülék, ha viszont további nagyobb mozgások jelentkeznek, akkor teljes hangerőn riasztja el a nemkívánatos személyeket.


A biztonság növelése érdekében érdemes a riasztót fizikai védelemmel is kombinálni. Egy lekötöző lánccal kombinálva már egészen nyugodtan magára hagyhatod kedvenc járgányodat. Amíg a lánc lassítja a tolvajok dolgát, addig a riasztó hangjelzése nem engedi nyugodtan dolgozni őket, így drasztikusan megnő az esélye, hogy egy könnyebb prédát keresve továbbállnak.

A motorlopások száma elkeserítő és sosem lehet tudni, hogy kinek a motorkerékpárja lesz a következő. A riasztó a lekötő lánccal párhuzamosan használva biztosan növeli a biztonságot, ha felkeltette érdeklődésedet, nézd meg a felszereléséről és működéséről készített 2 perces videót, ami után már magabiztosan láthatod el motorodat saját védelmi rendszereddel.
Ne kockáztass tehát, szerezd be mielőbb ezt a védelmi párost, mert mindössze 16,000 Ft-ért a többségnél sokkal védettebbét teheted. Tegyél róla, hogy ne a tiéd legyen a legkönnyebb préda!

A riasztót és a láncot keresd az Odor Motornál!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.