Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Május 10. 08:41, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Több kocsival is menekült a rendőrök elől

Több kocsival is menekült a rendőrök elől

Egymást követően több kocsival menekült a rendőrök elől Törökszentmiklósról egy férfi, akit végül Karcagon fogtak el.

A törökszentmiklósi rendőrök május 9-én 12 óra előtt a város egyik utcáján intézkedni akartak A. Alex helyi lakossal szemben. A férfi, amikor meglátta a távolból érkező járőrautót elfutott. A közelben lévő sportpályánál beszállt egy nyitott személykocsiba, majd a benne lévő indítókulccsal a járművet beindította és azzal elhajtott. A 22 éves férfi egészen Karcagig ment, ahol hátrahagyva az autót hasonló módszerrel elkötött egy kisteherkocsit. A menekülésnek még mindig nem lett vége, mivel nem sokkal később már stoppal akarta elhagyni a várost. A karcagi rendőrök célirányos ellenőrzésén azonban fennakadt. A jogsértőt május 9-én 15 óra 40 perckor elfogták.

A Karcagi Rendőrkapitányság és a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Alex ellen. A férfivel szemben továbbá több rendbeli testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban eljárás a rendőrségen, így őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.