Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Október 13. 06:56, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Több újabb része is lesz a Mad Maxnek - Charlize Theron nélkül

Több újabb része is lesz a Mad Maxnek - Charlize Theron nélkül

A Charlize Theron által alakított Furiosa valószínűleg nem szerepel majd a készülő két Max Max-folytatásban.

George Miller, a Mad Max - A harag útja című kasszasiker ausztrál rendezője elárulta, hogy a tervezett két folytatás egyikében esetleg egy jelenet erejéig térhet vissza a hősnő.

A filmes a Digital Spy brit szórakoztatóipari portál hétfői híre szerint azt nyilatkozta, még nem biztos abban, hogy mi lesz Furiosával. Nincs szerepe a folytatásban, de az egyik történetben lenne egy közös jelenete Maxszel. "Ennél többet nem mondhatok, mert még csak a most születik a forgatókönyv" - fűzte hozzá.

Miller arról is beszélt, hogy korábban a következő epizódot Mad Max: The Wasteland címen emlegették, de korántsem dőlt el, hogy valóban az lesz-e a film címe. "Csak úgy felmerült, de ez egy munkacím" - mondta. Azt ugyanakkor megerősítette, hogy Nick Lathourisszal együtt dolgozik a forgatókönyvön, és két folytatásra számíthatnak a nézők.

A Mad Max - A harag útja világpremierjét a májusi 68. cannes-i filmfesztiválon tartották. A 70 éves Miller alkotását versenyen kívül mutatták be. Harminc évvel a legutóbbi Mad Max-epizód után a kultfilm új része egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az üzemanyagért és a vízért szállnak szembe egymással a bandák.

A Mad Max-kulttrilógia első darabja 1979-ben debütált. A Mad Max 2. - Az országúti harcos 1981-ben került a mozikba, a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl című részt 1985-ben mutatták be. Az egykori filmekben a címszerepet alakító Mel Gibson helyét a Mad Max - A harag útjában Tom Hardy brit színész vette át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.