Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 07. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Több vasútvonalon változások lépnek életbe

Több vasútvonalon változások lépnek életbe

Az utasok számára kedvező változások lépnek életbe vasárnaptól több vasútvonalon - közölte a MÁV szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint a lényegesebb módosítások a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza, a Budapest-Győr, a Székesfehérvár-Szombathely, a Székesfehérvár-Pusztaszabolcs és a Budapest-Kelebia vonalakon utazókat érintik.

A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza vonalon új InterCity közlekedik Sóstó IC néven iskolaidőszakban, péntekenként és vasárnaponként. A kelabiai vonalon vasárnaptól egészen december 7-ig a személyszállító vonatok Budapestről, a Keleti pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

A Pusztaszabolcs-Börgönd-Székesfehérvár vonalon a Bz motorvonatok helyett korszerű Desiro motorvonat áll forgalomba - írták.

Közölték azt is, április 27-től elkezdik az úgynevezett előszezoni, Balatonra tartó vonatok forgalomba állítását, ami azt jelenti, hogy több vonat megy majd a tóhoz.

Címkék: menetrend, vasút, vonat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről