Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Február 12. 05:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti

Többször megszúrta alvó partnerét egy fiatal nő

Többször megszúrta alvó partnerét egy fiatal nő

Emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a rendőrség egy fiatal nő ellen, aki a gyanú szerint többször megszúrt egy alvó férfit Egerágon.

A gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezéséről szombaton döntött jogerősen a Pécsi Járásbíróság - közölte az MTI-vel Barkaszi Attila, a Pécsi Törvényszék szóvivője.

Kiemelte: a nő a hatóság szerint előre kitervelten, védekezésre képtelen személy sérelmére követte el a bűncselekményt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a nő tavaly egy internetes közösségi oldalon ismerte meg a sértettet. Tavaly augusztusban először a saját, másnap pedig a férfi egerági lakóhelyén találkozott vele. Aznap hajnalban az ágyában alvó férfit négyszer megszúrta a felsőtestén - ismertette.

Barkaszi Attila hangsúlyozta: az egyik sérülés akár a férfi halálát is okozhatta volna, de azt a gyors orvosi segítség elhárította.

A szóvivő az MTI érdeklődésére elmondta, a rendőrség még az elkövetés napján eljárást indított a nő ellen, de akkor még súlyos testi sértés miatt. A napokban azonban megváltoztatták a bűncselekmény minősítését, és ezért döntött szombaton a bíróság a gyanúsított előzetes letartóztatásáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.