Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 22. 18:48, péntek | Bulvár

Törőcsik Mari újra kórházban

Törőcsik Mari újra kórházban

Egy hétig biztosan bent tartják a szombathelyi Markusovszky Kórházban a múlt héten Kossuth Nagydíjat kapott Törőcsik Marit. Az Origo úgy tudja, egy előre eltervezett kisebb műtétet hajtottak végre rajta, hogy könnyebben tudjon enni.

Törőcsik Mari a múlt hétvégén színészként elsőként kapott Kossuth Nagydíjat, amit Orbán Viktor személyesen vitt el a színésznőnek velemi otthonába.

Ezután egy előre eltervezett műtétre feküdt be a szombathelyi kórházba. A színésznő maga mondta el, hogy evési nehézségek miatt kellett bevinni a szombathelyi kórházba, ahol biztosan bent tartják egy hétig – írja most a Ripost.

„Azért kellett befeküdnöm, mert nehezen tudtam enni, ezért tágítottak a nyelőcsövemen. Azt mondták az orvosok, hogy ezen a héten még biztosan itt maradok” – mondta a színésznő.

Forrás: origo.hu

Kép: hvg.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.