Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 08. 14:01, kedd | Helyi

TŰZ! Hétvégi házak kaptak lángra Sáráson- FOTÓK!

TŰZ! Hétvégi házak kaptak lángra Sáráson- FOTÓK!

Kigyulladt egy hétvégi ház Sáráson, a Csillagfürt utcában kedden a reggeli órákban. Utánajártunk.

Friss információk a helyszínen tartózkodó Ruskáné Takács Anita tűzoltó századostól a délelötti tűzesettel kapcsolatban:

– Kedden délelőtt kigyulladt egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű fa szerkezetű, lakóháznak használt hétvégi ház Győrben a Csillagfürt utcában. A tűzhöz a győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották. A tűzoltók percek alatt a helyszínre értek, akkor már a faház teljes terjedelmében égett, a lángok veszélyeztették a mellettük álló épületeket is. A tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az égő házból és visszahűtötték. A szomszédos épületekre a gyors beavatkozásnak köszönhetően nem terjedtek át a lángok, de a hőtől mindkét épület kis mértékben károsodott. A tulajdonos időben el tudta hagyni az égő házat, nem sérült meg.

A lángok egy harmadik épületre is átterjedtek, de a győri hivatásos tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően a tűz csak a tetőszerkezetet érintette. Az esetnél a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a pannonhalmi katasztrófavédelmi őrs hivatásos egységei is dolgoztak. A rajok jelenleg az utómunkálatokat végzik. Az első hírek szerint senki nem sérült meg.

A képet egy helyi lakostól kaptuk, akiakkor még nem tudta, hogy mi történhetett. Utánajártunk.

A győri hivatásos tűzoltók négy vízsugárral eloltották a tűzet. - adta a tájékoztatást a VÉSZ, katasztrófavédelmi szolgálat.

Forrás: gyorplusz.hu

Főkép: Sz. Á. - sárási lakos -Facebook

Kép: Ruskánél Takács Anita tűzoltó százados; Sz. Á. - sárási lakos -Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense