Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Szeptember 06. 16:40, csütörtök | Helyi

Új vezetőt kapott a győri Árkád

Új vezetőt kapott a győri Árkád

Szeptember elsejétől új centermenedzsere van a győri bevásárlóközpontnak Nagy Imre személyében.

Kisebb újításokkal és a vásárlók igényeinek nagyobb kiszolgálásával szeretnék még színvonalasabbá tenni a győri Árkádot.

„Új parkolóhelyeket fogunk a jövőben kialakítani, hiszen az látszik, hogy nagy szükség van rá” – mondta el a frissen kinevezett centermenedzser csütörtökön egy sajtóbeszélgetésen.

Nagy Imre hozzátette: eddig is jól teljesített a központ, de szeretne új dimenziókat megnyitni. „Sokkal több saját programot szeretnék, akár saját karácsonyi vásárt is” – árulta el a 38 éves vezető, aki 12 évig külföldön dolgozott, sok tapasztalatot szerzett, így több újdonságot is szeretne megvalósítani Győrben.

„Alapvetően nagyon jól működik az Árkád, köszönhetően az itt dolgozó csapatnak és a korábbi vezetőknek. De mint egy lakásnál, itt is szükség van időnként apró részleteken változtatni, ami valójában jelentős változást tud mutatni a vásárlók szemében” – árulta el, majd hozzátette, akár egy új gasztrorészleg kialakítása is szóba jöhet, hiszen külföldön nagyon népszerű most ez az irány.

„Magyarországon is érzékelhető a gasztrovilág robbanásszerű terjedése, elég ha csak a megszaporodott street food helyekre, vagy a népszerű food truck showra gondolunk. Ezek között vannak olyan kreatív megoldások, amiket szeretnénk mi is a házban tudni.” A változás állandó egy bevásárlóközpontban, szeretne új márkákat hozni az Árkádba. Elhangzott, ugyanolyan fontosak a győriek, mint a régióban és a felvidéken élő vásárlók.

Forrás: gyorplusz.hu

Fotó: Marcali Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.