Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 20. 10:15, szerda | Életmód

Újabb különleges esküvőhelyszín! Íme!

Újabb különleges esküvőhelyszín! Íme!

Akad, aki búvárkodás közben mondja ki a boldogító igen, mások ejtőernyőzés közben. Mostantól már a frankfurti repülőtéren is lehet házasodni.

A frankfurti repülőtér egyik beszállófolyosóján alakították ki a város legelegánsabb és legkomfortosabb házasságkötő termét.

A szolgáltatás megbízható és teljes körű: a szervezők vállalják a meghívók kinyomtatását, a postázást, a terem dekorációját, a műsorszervezést és a Lufthansa catering komplett étel- és italválasztékát.

A vendégek és az ifjú pár szállítása, az anyakönyvvezető, a zenekarok mind beletartoznak a kínált szolgáltatások közé. Tekintettel a repülés biztonságára, a vendégek és az ifjú pár átvilágítása is szükséges. A felkészülési idő egy héttől két hónapig terjedhet, de ajánlatos jó előre bejelentkezni, mert az érdeklődés bizonyos időpontokra már most is komoly.

Azt is megoldható, hogy a formaságok és a koktélparti, ebéd vagy vacsora után az ifjú pár azonnal elindulhasson a nászútra. Amennyiben ez egy Lufthhansa-gép, automatikusan upgrade-elik őket.

A példa ragadós. A hírek szerint Kínából már több megkeresés érkezett a szervezőkhöz, akik természetesen szívesen eladják az ötletüket.

Forrás: turizmus.com

Fotó: Ibrahim Asad from Pexels

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 19. 12:51, péntek | Életmód

A késői vacsora és a reggeli kihagyása rontja a szívroham utáni felépülés esélyét

A késői vacsora és a reggeli kihagyása négy-ötszörösére növeli a halál, egy újabb szívroham vagy az angina pectoris nevű mellkasi fájdalom esélyét a szívinfarktuson átesetteknél a kórház elhagyását követő 30 napban

2019. Április 18. 17:29, csütörtök | Életmód

Kevesen használják a tévés és internetes gyerekzárakat

Kevés szülő használja a televíziós és internetes gyerekzárakat, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) fel fogja szólítani a szolgáltatókat, hogy népszerűsítsék azokat a káros tartalmak kiszűréséért.

2019. Április 18. 12:30, csütörtök | Életmód

Módosított HIV-vírussal gyógyítottak amerikai kutatók

Amerikai kutatók az immunrendszer egyik legnagyobb ellenségét, a HIV-vírust használtak fel abban a génterápiában, amellyel nyolc kisgyermeket meggyógyítottak a veleszületett súlyos kombinált immundefektusból (SCID).

2019. Április 17. 16:27, szerda | Életmód

Tavaly nőtt a mérgezések száma

Tavaly 23 584 mérgezéses esetet jelentettek az ellátásában részt vevő orvosok, egészségügyi intézmények, ami hat százalékkal több mint az azt megelőző évben