Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 07. 08:05, csütörtök | Helyi

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Új stratégiai partner irodával bővült az OTP csoport dinamikusan növekvő ingatlanközvetítő hálózata Győr belvárosában. A Kisfaludy utca 16. szám alatt nyíló iroda a belváros szívében helyezkedik el, így ügyfelei számára még könnyebben megközelíthető, elérhető - legyen szó akár ingatlan vásárlásáról, értékesítéséről vagy finanszírozásról.

Az OTP Ingatlanpontnál tevékenységi körünkkel, az ingatlanközvetítéssel összefügg a hitelközvetítés, ezért fontos számunkra a bank közelsége is. Az új belvárosi irodánk a Kisfaludy utca 16. szám alatt, külsőleg és belsőleg egyaránt illeszkedik az OTP csoport egységes arculatához. Tanácsadóink barátságos ügyféltérben, korszerű technikai feltételekkel fogadják ügyfeleinket.

Az OTP csoport tagjaként ingatlankínálatunkban számos egyedi, máshol nem elérhető ingatlan is megtalálható. Az OTP Ingatlanpont több mint 60 irodából álló országos hálózatának tagjaként tanácsadóinkon keresztül több mint tízezres nagyságrendű ingatlanállomány hozzáférhető ügyfeleink számára.

A nálunk ingatlant keresők egy része a hálózat országos kínálata miatt nem is győri lakos, ugyanígy a városban élők között is van, aki más településeken keres és talál magának eladó ingatlant. A hálózat előnyeit kihasználva, az OTP Ingatlanpont adott régióban megtalálható irodáival együttműködve, megtaláljuk a megfelelő ingatlant minden kereső ügyfelünk számára.

Az OTP Ingatlanpont segítségével az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Forgalomképes ingatlanokat kínálunk, minden fontos információ ismeretében. A megfelelő ingatlan kiválasztásától rövid időn belül az adás-vételi szerződés megkötéséig kísérjük ügyfeleinket.

Az új iroda nyitásának alkalmával az első 25 ügyfelünket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal és 6 hónapos kiemelt szerződést kötnek, az ingatlanáról készített profi fotósorozaton és ingatlansétán felül megajándékozzuk az ingatlan értékesítéséhez szükséges díjmentes energetikai tanúsítvánnyal is!

A részletekkel kapcsolatban keressenek bennünket új OTP Ingatlanpont irodánkban (9021 Győr Kisfaludy utca 16.,), vagy a +36 70/88-66-722-es telefonszámon!

Jelen információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.