Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 07. 08:05, csütörtök | Helyi

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Újabb OTP Ingatlanpont iroda nyílt Győr belvárosában

Új stratégiai partner irodával bővült az OTP csoport dinamikusan növekvő ingatlanközvetítő hálózata Győr belvárosában. A Kisfaludy utca 16. szám alatt nyíló iroda a belváros szívében helyezkedik el, így ügyfelei számára még könnyebben megközelíthető, elérhető - legyen szó akár ingatlan vásárlásáról, értékesítéséről vagy finanszírozásról.

Az OTP Ingatlanpontnál tevékenységi körünkkel, az ingatlanközvetítéssel összefügg a hitelközvetítés, ezért fontos számunkra a bank közelsége is. Az új belvárosi irodánk a Kisfaludy utca 16. szám alatt, külsőleg és belsőleg egyaránt illeszkedik az OTP csoport egységes arculatához. Tanácsadóink barátságos ügyféltérben, korszerű technikai feltételekkel fogadják ügyfeleinket.

Az OTP csoport tagjaként ingatlankínálatunkban számos egyedi, máshol nem elérhető ingatlan is megtalálható. Az OTP Ingatlanpont több mint 60 irodából álló országos hálózatának tagjaként tanácsadóinkon keresztül több mint tízezres nagyságrendű ingatlanállomány hozzáférhető ügyfeleink számára.

A nálunk ingatlant keresők egy része a hálózat országos kínálata miatt nem is győri lakos, ugyanígy a városban élők között is van, aki más településeken keres és talál magának eladó ingatlant. A hálózat előnyeit kihasználva, az OTP Ingatlanpont adott régióban megtalálható irodáival együttműködve, megtaláljuk a megfelelő ingatlant minden kereső ügyfelünk számára.

Az OTP Ingatlanpont segítségével az ingatlanvétel és eladás egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik. Forgalomképes ingatlanokat kínálunk, minden fontos információ ismeretében. A megfelelő ingatlan kiválasztásától rövid időn belül az adás-vételi szerződés megkötéséig kísérjük ügyfeleinket.

Az új iroda nyitásának alkalmával az első 25 ügyfelünket, akik megtisztelnek minket bizalmukkal és 6 hónapos kiemelt szerződést kötnek, az ingatlanáról készített profi fotósorozaton és ingatlansétán felül megajándékozzuk az ingatlan értékesítéséhez szükséges díjmentes energetikai tanúsítvánnyal is!

A részletekkel kapcsolatban keressenek bennünket új OTP Ingatlanpont irodánkban (9021 Győr Kisfaludy utca 16.,), vagy a +36 70/88-66-722-es telefonszámon!

Jelen információ tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 19:00, péntek | Helyi

I. Arrabona Állásbörze-2019. március 1. Győr, ETO Park Élményközpont

Nincs munkahelyed, vagy váltanál? Szeretnél több lehetőségről egy helyen tájékozódni? LÁTOGASS EL ÁLLÁSBÖRZÉNKRE, és tedd fel kérdéseid a régió legjelentősebb munkaadóinak. Regisztrálj a helyszínen, és NYERJ LAPTOPOT!

2019. Február 22. 18:06, péntek | Helyi

Meglepetéssel készül a két győri műsorvezető A Dal döntőjében

Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, hogy melyik mű lesz Magyarország legjobb dala. A két győri, Dallos Bogi és Freddie, meglepetéssel készülnek.

2019. Február 20. 14:54, szerda | Helyi

Tűz ütött ki egy győri óvodában

Az ott tartózkodóknak sikerült még időben elhagyniuk az épületet- számolt be honlapján a Országos Katasztrófavédelemi Igazgatóság.

2019. Február 19. 15:30, kedd | Helyi

Húsvétra elkészül a belvárosi keresztút

A Győr belvárosi szabadtéri keresztút a Győri Egyházmegye, az önkormányzat, valamint elkötelezett helyi vállalkozók összefogásából, kortárs alkotók közreműködésével készül. Az Európában egyedülálló projekt részleteiről kedde