Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Február 05. 17:51, hétfő | Helyi sport

Újoncot avat az Audi ETO KC

Újoncot avat az Audi ETO KC

Már csak egy óra és megkezdi hazai BL-szereplését a Győri Audi ETO KC együttese – a középdöntő második fordulójában a dán bajnok Nykøbing Falster Håndboldklub együttesét fogadják Görbiczék az Audi Aréna Győrben.

A mérkőzés ma este, 2018. február 5-én hétfőn 19 órakor veszi kezdetét – élő közvetítés a Sport1-en!

A zöld-fehérek nemzetközi kupaszereplésük újabb állomásán a dán bajnok Nykøbing Falster Håndboldklub együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben. A BL-újonc skandináv csapat nem kis meglepetést okozott azzal, hogy a csoportkörben az RK Krim Mercator és a tavalyi döntős CSM Bucuresti ellen is győzelemmel zárt hazai közönsége előtt.
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) a csoportkörös találkozók lezárultát követően nem csak a csapatok teljesítményéről készített összegzést – a szurkolói aktivitást is figyelembe véve hízelgő adatokra leltünk, ugyanis a győri szurkolótábor létszáma magasan veri a mezőnyt a hazai rendezésű mérkőzéseken való részvételt tekintve. Büszkeséggel tölti el klubunkat, hogy már a csoportmérkőzések során átlagban 5486 néző követte a helyszínen, az Audi Aréna Győr lelátóján a találkozók eseményeit. Szurkolóink buzdítására és töretlen lelkesedésükre továbbra is feltétlenül számítunk!

A Győri Audi ETO KC - NFH-Nykøbing Falster Håndboldklub mérkőzés 2018. február 5-én (hétfőn) 19 órakor veszi kezdetét, a szerb Nenad Nikolic – Dusan Stojkovic játékvezető-páros vezénylete mellett.

Kapunyitás már megkezdődött a kezdősípszót megelőzően, 17.00-kor.
Szurkoljunk minél többen a helyszínen és a TV (19:00 Sport1) képernyők előtt a győri lányok sikeres szerepléséért!


Hajrá ETO, hajrá Győr!

A találkozóval kapcsolatban az ifista Pál Tamara, az edző Danyi Gábor mellett Görbicz Anita, csapatkapitányt szólaltattuk meg, aki szerint támadásban és védekezésben is teljes koncentrációra lesz szükség a hétfői győzelem elérése érdekében. „A védekezésünket kell jobban összerakni. Azonban a támadójátékunk sem lesz egyszerű, hiszen az ellenfél elég kemény védekezést mutatott az elmúlt időszakában, de azon leszünk, hogy minél hatékonyabban feltörjük a dán falat, és jó játékos tudjunk nyújtani támadásban is.”

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.