Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Március 13. 07:19, kedd | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Vankó, Kelemen és Nagy G. Macedóniában

Három győri játékos utazott az U18-as válogatottal Macedóniába, ahol a vendéglátó ország válogatottja ellen lépnek pályára egy kettős mérkőzésen.

Mészöly Géza szövetségi edző három ETO játékosnak is bizalmat szavazhat, a kapus Nagy Gergő mellett a mezőnyben Vankó Imre és Kelemen Márk is lehetőséget kaphat.

Az 1994-es születésű korosztály válogatottja idén ősszel Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel, s a csapat tavaszi programja már a tétmérkőzésekre való felkészülés jegyében telik. Ennek egyik állomásaként együttesünk hétfőn a macedóniai Strumicába utazott, ahol kedden és csütörtökön a házigazdák U18-as válogatottjával mérkőzik meg. 

- A kinevezésem óta eltelt bő két hónap az ismerkedés jegyében telt számomra, igyekeztem minél több edzésre és bajnoki mérkőzésre kilátogatni, hogy felmérjem a korosztály legtehetségesebb játékosait - mondta Mészöly Géza az mlsz.hu-nak. - Egy összetartásunk már volt Telkiben, valamint kikértem a klubedzők véleményét is, és az így szerzett információk alapján állt össze a mostani keret. A nemzetközi meccsek kiemelt fontossággal bírnak a csapatépítés szempontjából, a macedónok elleni mérkőzéseken a Telkiben gyakorolt taktikai elemeket, a rövid passzos játékot, az agresszív letámadást, visszatámadást szeretném viszontlátni a futballistáktól.

Forrás: www.mlsz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.