Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 10. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: SamsungSport

Végig vezetve, erős hajrával nyert a francia Metz ellen az Audi ETO KC

Végig vezetve, erős hajrával nyert a francia Metz ellen az Audi ETO KC

A dániai vereség után javított a Győri Audi ETO KC: a francia Metz gárdáját viszonylag magabiztosan győzte le Konkoly Csaba együttese: Pálinger, Görbicz és Amorim voltak a csapat legjobbjai - írja a SamsungSport.hu.

A győri csapat jól kezdte a mérkőzést, 4-1-nél Lekic gólja után már időt is kellett kérniük a franciáknak. A következő percekben több technikai hibával játszott mindkét csapat, a győriek indításai közül nem egy pontatlanra sikerült, de a vendégek is sok labdát adtak el. A norvég játékvezetők engedték a kemény védekezést.

Maradt az előny a győrieknél a félidő végéig, de a három-négygólos fórt 12-11-nél hirtelen egyre csökkentették a Pineau jó játéka révén felzárkózó metziek. Konkoly Csaba a félidő vége előtti pillanatokban kért időt, akkor már újra négygólos magyar előnynél. A csapatok végül 16-13-as magyar előnnyel mentek szünetre. Pálinger elképesztő bravúrokat mutatott be, elöl pedig a szélen játszó Görbicz volt kiemelkedő.

A második félidőben tovább nőtt a hazai előny, előbb öt, majd hat góllal vezettek Lekicék, a 39. percben már hétgólos is volt a különbség, 22-15-nél és később 23-16-nál is. Ezt követően kért újból időt a Metz, a játékrész közepén mindkét csapat sok hibával játszott.

Az időkérés után 23-20-ra, majd 24-22-re is feljöttek a franciák, a Győr talán kissé "belealudt" a mérkőzésbe a vége felé, magára húzva az ellenfelet. Ám ezt követően szerencsére sikerült újra felpörögni, Görbicz és Amorim vezérletével a csapat hatgólosra hízlalta az előnyt, az utolsó gólt a metziek dobták, de ezt már nem bántuk, 28-23 lett a vége.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.