Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2010. Március 06. 14:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István: "Az én feleségem a világ legokosabb nője"

Verebes István Budapesten él, hetek óta nem jár haza. A felesége és a fia otthon maradtak Bazitán, Misó nehezen bírja az édesapja nélkül, Ági viszont megértőbb, jól tudja, a férjének most az elkövetkezendő félévben első a munka és

"Az én feleségem a világ legokosabb nője, egészen másként gondolkodik, mint bármelyik másik asszony, akivel eddig találkoztam. Ha azt látja, hogy nekem valami fontos, akkor azon van, hogy nekem a legjobb legyen. Hiányzom neki, mégis belenyugodott, hogy megpályáztam a Mikroszkóp Színház vezetését" - meséli.

Verebes István és Ági ebben az évben ünneplik megismerkedésük 15. évfordulóját. Amíg a derektor korábban híres volt arról, hogy amennyiben elromlott a kapcsolata, vagy kiszeretett a párjából, továbbállt, most hűséges.
"Azt szoktam mondani a feleségemnek: nyugodj meg, drágám, nem kellek én már senkinek, csak neked! De a viccet félretéve: amikor fiatalabb voltam, mások voltak a mozgatórugók a párkapcsolataimban. Például nem voltam fogékony az érzékenységre. A 15 év alatt Ágival is voltak és vannak kisebb vitáink, nézeteltéréseink, de egyszer sem éreztem azt, hogy ajaj, ezt már ismerem, ezután jön a balhé! Talán azért van ez így, mert otthon soha semmiért nem kapok szemrehányást, és mert nem akarnak megváltoztatni. Attól ugyanis ki tudnék futni a világból. Ági meghagyta a függetlenségemet, a szabadságomat, és büszkén mondhatom, mint feleség, mint anya, helytáll, de barátként is tökéletes. Voltam már nagyon szerelmes, éltem együtt nagyon okosokkal, nagyon szépekkel, de hogy egy nőben minden együtt legyen, az csakis a feleségemben van meg" - vallja Verebes.

Részletek a Bestben!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.