Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Október 27. 10:11, csütörtök | Bulvár
Forrás: Positive Communications Kft

Világsiker kapujában állnak a magyar DJ-k

Világsiker kapujában állnak a magyar DJ-k

Nemzetközi DJ versenyt hirdet a NEW YORKER, ahol a feltörekvő magyar nevezőknek is esélyük lehet a világsikerre.

Az NYDJAY nevű rangadóra január 8-ig nevezhetnek DJ-k, a szetteket pedig a szakmai zsűri és a közönség egyaránt értékeli. A nyertes számára garantált a nemzetközi siker: egy európai turné, és a legnagyobb zenei fesztiválok várják, ráadásul szerződést kap a Sushi 3000 nevű booking ügynökségtől.

A Zene és a divat elválaszthatatlanok! - vallják az NYDJAY, a NEW YORKER új DJ versenyének szervezői. Az eseménynek köszönhetően 40 ország legjobb feltörekvő dj-i szállnak majd ringbe a Mixcloud-ra feltöltött szettjeikkel, hogy elnyerjék a közönség és a szakmai zsűri tetszését. A régiónként rendezett elődöntők után a nyolc legjobb Ibizán kerül szembe egymással, hogy megküzdjenek a nemzetközi elismeréssel járó fődíjért. A győztessel az egyik legelismertebb booking ügynökség, a Sushi3000 köt szerződést, de egy európai körűt, és egy fellépés is várja az Untold fesztiválon.

A nevezőknek az NYDJAY.com weboldalra és a versenyhez tartozó Mixcloud-ra kell feltölteniük szettjeiket, amelyekre január 8-ig szavazhat a közönség. A legjobb négy magyar versenyzőt a szakmai zsűri juttatja tovább, akik a verseny következő fordulóján februárban az Akvárium klubban mérik össze erejüket.

A verseny fővédnöke a spanyol dj Danny Avila, aki Ronja Hilbig énekesnővel együtt hetente bejelentkezik a NYDJAY Weekly Youtube csatornáján a világ legnagyobb fesztiváljairól és legizgalmasabb zenei eseményeiről. A NYDJAY nagyköveteként Avila különösen jó lehetőséget lát a versenyben a feltörekvő zenészek számára.

„Karrierem kezdete óta olyan emberek vesznek körül, akik megbíznak bennem, és teljes mértékben támogatnak. A sikereim szempontjából ez a támogatás létfontosságú volt és ma is az. A NEW YORKER NYDJAY koncepcióját azért találom nagyszerűnek, mert ez a verseny lehetőséget ad a művészeknek arra, hogy a megfelelő embereket megismerve szakmai kapcsolathálót alakítsanak ki. A versenyen a fiatal DJ-k bemutatkozhatnak a közönség és a szakma előtt is, ami karrierje indulásakor hatalmas lökést ad egy kezdő Dj-nek”– nyilatkozta Danny Avila, az NYDJAY nagykövete.

A NEW YORKER már régóta kiemelkedő támogatója a house mozgalomnak, erről tanúskodik a Loveparade, az „In Bed with Space“ party-sorozat Ibizán vagy a NEW YORKER ODC 40, a – NEW YORKER TV tánc show-ja is. Ezekre kapcsolódik és épít most az NYDJAY, a NEW YORKER és az Electronic Dance Music közös szervezésében.

Bővebb információ: www.nydjay.com

Címkék: dj, verseny, világsiker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára