Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. November 27. 08:55, kedd | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

Wasabi Kht. ismét Győrben- videó

Wasabi Kht. ismét Győrben- videó

A 2 éves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Győrben a tavalyi nagysikerű Bridges koncert után, most egyedül lép színpadra a Subwayben 2012. december 7-én.

A Wasabi Kht. alterrock, pop, jazz és elektronika egyvelege. Nagy Gábor (ex-Zanzibár) gitáros, és az elbűvölő jazz-énekesnő, Hajdu Nelli, alapították a zenekart, Hain Rékával (basszusgitár), Bodzsár Tamással (billentyű, trombita), Kludovácz Csabával (dob) 2010-ben. A zenekar első klipes számát (Hol Halnak meg a galambok) illetve a Csodabogár című dalt számos rádió mellett az Mr2 Petőfi rádió is műsorára tűzi. Több ízben is játszottak már a Kiscsillag, a Magashegyi Underground, és a Carbonfools előtt, felléptek már számos fesztiválon (Pafe, Fishing on Orfü, Veszprémi Utcazene, Sziget), és egyéb rendezvényeken (Magyar Dal Napja, Hangfoglalás, Szerencse Szombat).

A 2 éves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Győrben a tavalyi nagysikerű Bridges (Magashegyivel) koncert után, most egyedül lép színpadra a Subwayben egy kiváló mikulás party keretein belül. A zenekar két női tagja, a főhősnő Nelli és a basszusgitáros Réka a szegedi koncerten a témához illően ruhákban fognak tündökölni. A Wasabi Kht. új klipje, az Elixír nemrég látott napvilágot, természetesen ezt is hallhatja a nagyérdemű a koncerten.

december 7. Subway – Győr, 21:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.