Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Blog | Vitamin Szalon Győr

2016. Október 05. 11:18, szerda

Bemutatkozik a győri Vitamin Szalon

Bemutatkozik a győri Vitamin Szalon

Magyar kistermelők egészséges termékei és a nagyvilág ízei egyaránt elérhetőek a győri Vitamin Szalon választékában.

„A jövő zöldség-gyümölcs üzleteként” hirdeti magát az Vitamin Szalon országos franchise hálózata, amely tavaly decemberben nyitotta első győri üzletét. Az üzleti koncepció valóban hiánypótló, hiszen gyakran nagyon is nehéz prémium minőségű, ugyanakkor vegyszermentes zöldséget és gyümölcsöt beszerezni.

A Vitamin Szalon azzal a céllal jött létre szegedi gazdálkodók összefogásával, hogy egészséges, kistermelőktől származó árukat kínáljon az egészséges táplálkozásra igényes vásárlóknak. A Vitamin Szalon kínálatának származási helye egyedülálló módon visszakövethetően: minden hazai zöldségről, gyümölcsről tudni lehet, kinek a gazdaságából származik. Ez egy különleges bizalmi kapcsolatot teremt a termelő és vásárló között.
Hogy mitől válik a kínálat prémium minőségűvé? Az árukat vegyszerektől mentesen állítják elő, így ízük és zamatuk messze felülmúlja a hiper- és szupermarketek polcain sorakozó társaikét, hiszen a hazai termelőktől származó friss zöldségeknek és gyümölcsöknek nincsen párja. Az ízek mellett természetesen az egészség is fontos szempont, sok édesanya például azért lett a Vitamin Szalon törzsvásárlója, mert a legjobbat szeretné tálalni csemetéjének.


Az üzlet másik specialitását az egzotikus, távoli tájakról érkező különlegességek jelentik. Ezek ára kicsivel magasabb az átlagnál, a Vitamin Szalon legtöbb terméke azonban kifejezetten pénztárcabarát, barátságos áron kapható, sokszor a piaci árusok portékájánál is olcsóbban.
Végre tehát nem kell tehát messze mennünk ahhoz, hogy beszerezzük a legfrissebb és legegészségesebb hozzávalókat ételeinkhez. Térjenek be Önök is mihamarabb, ebben az üzletben biztosan nem fognak csalódni.

Nyitvatartás:

H-P: 8:00 - 19:30

Sz: 8:00 - 19:00

V: 9:00 - 13:00

Cím:

9024 Győr, Malomszéki u. 3.

Elérhetőségek:

Telefon: 06-20-935-08-20

Weboldal://www.vitaminszalon.hu/Gyor

Facebook oldal:https://www.facebook.com/vitaminszalongyor/?fref=ts

Véleményed van? Szólj hozzá!