Városlista
2019. november 19, kedd - Erzsébet

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2017. Január 13. 12:49, péntek

Gondolkodom, tehát fogyok! - Novák Péter bemutatkozik

Gondolkodom, tehát fogyok! - Novák Péter bemutatkozik

A XXI. század egyik problémája a táplálkozás területén, hogy nem vagyunk képesek meggátolni az egyre növekvő „HÍZÓ TÁRSADALOM” kialakulását,

amely társadalom magában hordozza számos más betegség kialakulásának magasabb kockázatát is. A probléma természetesen hazánkat sem kerüli el. Elmondható hogy a magyar népesség kétharmada elhízott vagy túlsúlyos, ami elképesztően magas arány.
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának mesterképzésén okleveles táplálkozástudományi szakemberként végezve, biztos elméleti tudást szerezve eltökélt célomnak tekintem, hogy segítsek a hozzám forduló, a saját súlyukkal elégedetlen embereknek. Az általam nyújtott szolgáltatások online is igénybe vehetők, ilyenkor minden kommunikáció elektronikusan, a honlapomon keresztül, illetve e-mailben történik, de ha igény van a személyes találkozóra, akkor arra is van lehetőség.Bármelyik ügyintézési módot is választja az ügyfél, mindenképpen elemzésre kerül a táplálkozási gyakorlata, valamint megalapozott elméleti tudásanyagot is biztosítok mindenki számára, hiszen a tudatosság fél sikert jelenthet.A személyre szabott étrend segítségével, és persze megfelelő elkötelezettséggel, a program végeztével mindenki számára elérhetővé válik a kitűzött célja, ezen felül pedig olyan élelmiszerválasztási és felhasználási tudatosságot lehet elsajátítani, amellyel a testsúlyt hosszú távon is meg lehet tartani.

Novák Péter
tel.: 0620 208 53 67
web: www.nutriexpert.hu
email: novakpeter@nutriexpert.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2019. Január 31. 18:42, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Farsangi fánk

Kevés olyan időszaka van az évnek, amelyhez ne társulnának valamilyen hagyományos étkezési szokások és ezek szinte mindig a bőséges, a szükségleteket jóval meghaladó táplálkozásról szólnak.

2018. December 12. 18:55, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Fokhagyma Luca napra

A Gergely-naptár bevezetése előtt december 13-a volt az év legrövidebb és legsötétebb napja, amikor a boszorkányok szabadon garázdálkodhattak, az ellenük való védekezés legjobb eszköze pedig a fokhagyma volt.

2018. December 02. 19:48, vasárnap | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: Karácsonyi kvíz

Ha december, akkor leginkább már mindenki a karácsonyt várja, ami a keresztény kultúrkör, ezzel együtt Európa legmeghittebb ünnepe, amely a szeretetről, a békességről és a megnyugvásról szól.