Városlista
2020. október 30, péntek - Alfonz

Blog | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

2017. Január 13. 12:49, péntek

Gondolkodom, tehát fogyok! - Novák Péter bemutatkozik

Gondolkodom, tehát fogyok! - Novák Péter bemutatkozik

A XXI. század egyik problémája a táplálkozás területén, hogy nem vagyunk képesek meggátolni az egyre növekvő „HÍZÓ TÁRSADALOM” kialakulását,

amely társadalom magában hordozza számos más betegség kialakulásának magasabb kockázatát is. A probléma természetesen hazánkat sem kerüli el. Elmondható hogy a magyar népesség kétharmada elhízott vagy túlsúlyos, ami elképesztően magas arány.
A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának mesterképzésén okleveles táplálkozástudományi szakemberként végezve, biztos elméleti tudást szerezve eltökélt célomnak tekintem, hogy segítsek a hozzám forduló, a saját súlyukkal elégedetlen embereknek. Az általam nyújtott szolgáltatások online is igénybe vehetők, ilyenkor minden kommunikáció elektronikusan, a honlapomon keresztül, illetve e-mailben történik, de ha igény van a személyes találkozóra, akkor arra is van lehetőség.Bármelyik ügyintézési módot is választja az ügyfél, mindenképpen elemzésre kerül a táplálkozási gyakorlata, valamint megalapozott elméleti tudásanyagot is biztosítok mindenki számára, hiszen a tudatosság fél sikert jelenthet.A személyre szabott étrend segítségével, és persze megfelelő elkötelezettséggel, a program végeztével mindenki számára elérhetővé válik a kitűzött célja, ezen felül pedig olyan élelmiszerválasztási és felhasználási tudatosságot lehet elsajátítani, amellyel a testsúlyt hosszú távon is meg lehet tartani.

Novák Péter
tel.: 0620 208 53 67
web: www.nutriexpert.hu
email: novakpeter@nutriexpert.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2020. Február 05. 15:13, szerda | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - A feldolgozott élelmiszerek nyomában

A feldogozott élelmiszerek kapcsán gyakran jut eszünkbe valamilyen negatív jelző, pl. az egészségtelen vagy a „műanyag”, de lehetne még sorolni.

2020. Január 28. 14:45, kedd | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Táplálkozástudomány: tudomány vagy káosz?

Külső szemlélő számára bizonyos szempontból, és nem teljesen alaptalanul, úgy tűnhet, hogy a táplálkozástudomány egy nagy zűrzavar. Az egymásnak ellentmondó „tanok és teóriák” könnyen megzavarják a fejeket.

2020. Január 23. 12:05, csütörtök | Táplálkozási tanácsok Novák Péterrel

Táplálkozási tanácsok Novák Pétertől: NUTRIEXPERT TUDÁSTÁR - Vita a gabonafélékről

A gabonafélék fogyasztásában rejlik a hosszú élet titka, vagy azok egyes összetevői éppen megrövidítik az életet? Vajon a gabonafélék esszenciális élelmiszercsoportnak tekinthetőek-e, vagy éppen ellenkezőleg?