Városlista
2019. december 9, hétfő - Natália

Cégregiszter | Fittness-wellness

Fehér Hajó Panzió** AQUA-FIT CLUB-

9025 Győr, Kiss Ernő u. 4.

A panzió alagsorában modern, családias hangulatú 120 m2-es fitness-központ található.


A kondicionáló terem erogépekkel felszerelt, alakformálásra, napi kondíció megorzésére egyaránt kiválóan alkalmas.

A kondicionálás utáni ellazuláshoz, illetve a mindennapokban felgyülemlett stressz oldásához pedig szaunával, csobbanóval várjuk vendégeinket.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • FITNESS-TEREM
  • A panzió boltíves alagsorában lévő fitness-teremet a panzió vendégein kívül a nagyközönség is rendszeresen igénybe veszi. Vendégeink edző felügyelete és szakértő irányítása mellett vehetik igénybe az izomerősítő gépeket. Szakedzőink személyre szóló edzéstervek, erősítő-, testtömeg növelő, szálkásító- és fogyasztó programok, valamint ezekre felkészítő kondicionáló programok kidolgozásával is segítik a sportolni vágyókat.

További szolgáltatások

  • FINN SZAUNA
  • A szauna a legtökéletesebb hely a méregtelenítésre, felfrissíti a testet és jó közérzetet biztosít. A forró légfürdő hideg zuhannyal, csobbanással kombinálva kitűnő méregtelenítő és revitalizáló hatású. A szauna segít megőrizni a teljes test, a bőr, a vérerek rugalmasságát. A panzióban egyedi kialakítású finn típusú, elektromos kályhával felszerelt szauna várja a vendégeket. A szauna padozata csomómentes afrikai fából készült. Kitűnő kikapcsolódást nyújt a pihenni vágyók részére.

Nyitva tartás

  • Hétfő-Péntek: 6.00-22.00

kapcsolat