Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Cégregiszter | Éttermek

Kont Étterem

2178 Hédervár, Fő u. 29-31.

A Kont Étterem a Szigetköz közepén, Hédervár központjában található.

A helyi kastély, és a méltán híres krumplibogár szobor mellett várja Önt is, hogy kéréseinek eleget téve kellemes élményt biztosítson: legyen szó akár egy családi, baráti étkezésről, akár esküvőről, lakodalomról.

1,5 hektáros saját parkunk, a benne található halastóval, játszótérrel és teraszaival, kiváló helyszíne kisebb-nagyobb összejövetelknek, ünnepi események lebonyolításának.

Az étterem üzemeltetője, Németh Zsolt olimpiai bronzérmes séf a garancia az ételek minőségére. Az alapanyagok gondos válogatása, a környékbeli termelők által biztosított finomságok előtérbe helyezése, a fűszerek részben helyben történő termesztése, mind-mind a minőség alapkövei.

Zsolt filozófiája: eleget, és kiemelkedően finomat! Legyen szó hagyományos magyar ételeinkről, vagy épp egy-egy, a divatos gasztrotrendet követő újdonságról.

Nézzen szét honlapunkon, és ha felkeltettük érdeklődését, ha megtetszett valami, amit szívesen kipróbálna, bízunk benne, hogy hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük. Ha kérdése van, keressen minket, ígérjük, mindenre igyekszünk választ adni.

Nyitva tartás

  • H-V: 11-21

kapcsolat

Térkép